Capitolul 10

7.6K 576 71
                                    

"Ce vi s-a întâmplat?" întrebarea lui Luke era întârziată și de așteptat.Era răbdător cu mine și cu Harry,curățându-mi rănile în timp ce încerca să-l convingă pe Harry că trebuie să-l lase să i le curețe și lui.Merita niște răspunsuri în momentul ăsta.

Harry era orice altceva numai nu fericit-nu cum l-aș fi văzut eu fericit - și arată complet nefericit de pe locul lui din spatele meu,pe canapea.A refuzat orice ajutor din partea tatălui său,de aceea ochii lui încă sunt bulbucați,buza lui încă spartă în mijloc și uniforma lui e încă acoperită cu sânge.Încă nu sunt sigură dacă e sângele lui sau al tatălui meu.Expresia dură a lui Harry este motivul meu principal pentru care nu răspund.Îl voi lăsa pe el să-i spună lui Luke ce are de zis.

"Dacă încă nu e destul de evident," vocea lui Harry i-a crăpat și redeschis buza,"am decis să nu i-o dau pe Violet tatălui său.Și Will poate lovi ca o târfuliță".

Luke s-a încruntat și și-a mutat privirea de la fiul său, spre mine.Expresia lui îmi spunea " poți vorbi și tu. "

"Harry m-a ajutat," m-am uitat la Harry,ochiul lui vizibil s-a uitat spre mine, iar eu mi-am mutat privirea."tatăl meu nu a fost foarte mulțumit de asta.Dar am trecut peste,iar Harry a pătimit cel mai mult după asta,serios."

Luke a încuviințat din cap,în timp ce-și mușca buz."Ai un plan,Harry?"

Părul lui Harry e în bucle lungi pe față,acoperindu-i ochiul vânăt."Nu." a răspuns fără nicio emoție,cu doar o tentativă de deranjare în voce,"mă gândeam că tu ai avea unul."

Luke s-a uitat spre Harry cu o privire care mi-a înțepat inima.El îl iubește pe Harry, ar sacrifica orice pentru el și e destul de dureros să mă gândesc la un mod prin care Harry l-ar putea răni.

"Ți-aș spune să rămâi aici,dar Will nu e un idiot.Se va gândi să verifice locul ăsta." Luke părea la fel de pierdut ca și mine.Vreau doar să fiu acasă,cu familia mea.Mă întreb cum mama se descurcă fără mine.

Un gând mi-a invadat mintea."Crezi că Will ...îmi va răni familia?"

L-am putut auzi pe Luke,înghițind în sec și Harry s-a întors dinspre mine.Inima mi s-a micșorat, parcă amorțindu-mi.Nu ar trebui să-mi  mai pese de lucrurile astea.Trebuia să știu ca vârsta de 16 ani va fi sfârșitul păcii și comfortului meu.

"Trebuie să ne facem griji pentru tine acum,"Luke a încercat să mă calmeze."Promit că voi face orice pot ca să previn ca familia ta să fie rănită."

"Will te vrea, el doar vrea să te amenințe--să te sperie-- până când te va găsi,nu are nimic cu familia ta."Harry,șocant, m-a calmat.

"Ei bine,atunci nu putem fi prinși.Nu vreau să mă gândesc la el,atingându-mi mama..."Mi s-a făcut pielea de găină."Ai prieteni care ne-ar putea ajuta?"

Întrebarea mea i-a fost adresată lui Luke, dar Harry a răspuns la ea.

"Nu, să nu lăsăm pe nimeni să se implice în asta.Având încredere în oameni e prea riscant în momentul ăsta." vocea lui Harry e pătrunzătoare și parcă mă atrage mai mult spre el.E o atracție prea ciudată--Am fost despărțită de oameni pentru prea mult timp.Nu-mi pot controla corpul.

"Atunci,la ce te gândești?"conversația dintre Harry și Luke e foarte stranie și unilaterală.

Luke e dispus să facă totul pentru fiul său, mereu abținându-se din vorbă când Harry vorbește.

"Nu avem prea multe opțiuni.Nu pot să mă gândesc la o soluție permanentă acum.În seara asta putem doar să conducem câteva ore și după să oprim la un bordel oarecare.Mereu au camere de închiriat.Vom sta acolo până vom găsi un loc sigur pentru tine."

Extinction -in curs de traducere.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum