Previous Page of 19Next Page

Melayu Boleh 2

spinner.gif

Berkelip-kelip icon sampul surat di pc Suraya. Suraya yg baru tiba ditempatnya setelah pergi ke tandas, pantas membuka emailnya. Tersenyum lebar Suraya. Email dari Izwan. Dari mana Izwan dapat addressnya pun amat memusykilkan Suraya. Tere mamat ni! terharu Suraya seketika. Gembira jugak ada orang yg bersusah payah untuknya, berusaha menggembirakannya. Simple saja email dari Izwan, "thinking of u" tertera bersama gambar sekuntum bunga ros. Tapi impact dia, fuhhhh, cair jugak Suraya ketika tu. Suraya rasa terawang awang, kebas rasa pipi Suraya blushing, tersipu sipu bagai anak dara yg mengintai di balik tabir melihat orang datang merisik.

Suraya tahu dia bermain api. Permainan yg amat bahaya. Menang jadi bara, kalah jadi abu. Permainan yg tiada pemenangnya. Tapi, dahaga Suraya masih belum lega, haus Suraya masih belum surut, selera Suraya masih terbuka. Mengeluh panjang Suraya. Dan yg pasti, Rosman masih menjauhkan diri darinya. Ah! Go to hell la with him, treat me like garbage, I treat him like he don't exist la! bentak hati Suraya

Satu lagi email tiba masa Suraya mengelamun tu. Dari Wati. Seperti biasa, gambar porno, gambar tak senonoh. Suraya gelak jer. Memang kekadang tu Suraya bukak la email dari Wati tapi selalunya, dia delete jer. Tapi kali ni, Suraya bukak email tu. Dan seperti diduga memang la gambar orang telanjang, gambar orang berpelukan. Suraya merenung gambar-gambar tu yg selalunya tak memberi kesan apa-apa padanya. Buat dia malu adalah tapi kali ni, lain pulak perasaan yg timbul. Laju pulak jantung Suraya. Terbit keresahan pada Suraya, kerut pada muka gadis sedang menahan sedap dihenjut oleh senjata-senjata kekar, besar dan keras di dalam gambar macam dirasai olehnya. Bagai terdengar desah gadis tu walau yg didengar adalah gema dari memori desahannya sendiri ketika bermasturbasi sambil teringatkan sentuhan Izwan.

Mouse di tangan Suraya tak bergerak walau otaknya berteriak supaya Suraya menutup gambar tu. Tepat tenungan Suraya pada batang keras dalam gambar tu. Tak berkelip mata Suraya. Jelas terbayang, adakah punya Izwan sebesar itu, sekeras begitu. Suraya tak dapat lari dari keinginnya untuk mengetahui, untuk merasa sendiri benda itu dalam tangannya. Jauh disudut naluri Suraya, perasaan ingin tahu itu sentiasa ketara, sentiasa mencucuk kewarasannya, menggoda nafsunya. Perasaan yg sukar dihilangkan seperti tulang yg tersangkut di tekak, jelas dirasa, tapi tak daya untuk membuangnya. Argh!

Seperti biasa pada hari Jumaat minggu tu, Suraya mendapati dirinya kembali beratur mengambil tiket. Kembali ke tempat duduk melabuhkan punggungnya di kusyen yg empuk itu. Menanti, terus menanti kehadiran stranger yg mengikat dirinya dgn keberahian.

Dalam kesamaran panggung, Suraya hilang terus pertimbangannya kali ini, walau hatinya terus memberontak, akalnya terus memberi amaran yg tidak diendahkan oleh tubuh Suraya. Duduk sahaja Izwan disebelahnya, Suraya bertindak berani. Tangan Izwan terus dicapai, terus dibawa ke bibirnya. Izwan pantas menterjemah signal yg diberi. Tangan kanannya dialih merangkul leher Suraya dan sikunya berlipat untuk memberi access penuh tangannya kepada Suraya. Bibir ranum itu lembut menghadiahkan ciuman, halus membelai tangan Izwan yg sasa itu. Bibir Suraya mula mengulum hujung jari Izwan. Perlahan jari tengah Izwan masuk, disepit kelembutan sepasang bibir, mencecah kebasahan hujung lidah Suraya. Jejari Izwan terus dilapah, dijilat, dihisap oleh Suraya. Izwan tetap tenang. Izwan senyum. Suraya terus rakus menggulum jari Izwan, jari telunjuk Izwan hilang dalam mulut Suraya, Jari tengah Izwan pula hilang, dikulum oleh bibir Suraya yg ranum.

Lidah Suraya menjilat setiap pelusuk, setiap lekuk, setiap ruas jari jari Izwan. Penuh mulut Suraya, tapi Suraya dah tak peduli. Jari jari tu amat manis, amat sedap baginya. Ahhhhh, lazat, lazatttttttt!! Suraya menggulum jari Izwan sepuas hati. Izwan hanya senyum melihat tangan kanannya menjadi makanan Suraya.

Izwan belum mahu bertindak lagi. Relek dulu. Banyak masa lagi. Izwan ingin mengetahui sejauh mana Suraya mampu dan berani bertindak. Izwan menikmati sedutan, jilatan dan kuluman Suraya pada jarinya. Nikmat! Kedua-dua tangan Suraya memegang tangan kanan Izwan, mulut Suraya liar, lidah Suraya tak henti henti beraksi, bibir Suraya tak berhenti mengulum. Basah tangan Izwan dgn airliur Suraya. Suraya menghisap dan terus menghisap kedua jari Izwan dalam mulutnya. Jejari Izwan membalas jilatan lidah Suraya. Perlahan jari-jari itu menguis, memutar-mutar dalam mulut Suraya, bergiat aktif merangsang lidah Suraya.

Previous Page of 19Next Page

Comments & Reviews (2)

Login or Facebook Sign in with Twitter


library_icon_grey.png Add share_icon_grey.png Share

Who's Reading

Recommended