Tatil Taayymm!!

1K 97 40
                                    

"İçinizde az biraz insanlık varsa şarkıyı değiştireyim baba n'oluuurrr-"

"SEN BİZE HAYVAN MI DİYORSUN HAYVAN HERİF!"diye bağırdı Kenan abi. Yani Poyraşkımın babası.

Şu an allame mi ne onun gibi birşey dinliyoruz. Şahsen bu tür müzikler dinlemem ama dinleyen kişiye saygı da duyarım yani. Evet mubarekler, Feniks Samyeli saygılı bir insan.

Ama gelin görün ki Poyraz öyle değil. Bu tip şarkılara anlayamadığım bir nefret besliyor. Genel olarak grunge takılsa da araya pop da sıkıştıran Poyraz, Türkçe Rap'ten ölümüne nefret ediyor.

Benim de pek sevdiğim söylenemez. Aramızda kalsın, bazen introları hoşuma gidiyor.

"Baba bak Eminem açalım. O da rapci. "

"Ya oğlum bir sus! Sözleri dinleyemiyorum! "

"Baba var ya, şu an gözümdeki tüm karizman çizildi. Allame nedir ya? Allame nedir baba?! Senin gibi kuğul bir adama hiç yakıştıramadım! Hem sen kaç yaşındasın ayrıca?"

"Poyraz yeter ama he! Adam istediğini dinler, sana ne? Sen evde bangır bangır Green Day dinlerken babanın hiç gıkı çıkıyor mu? Hayır bir de adam kısık sesle dinliyor yani. Biraz saygı Poyraz, biraz saygı. " dedim. Respect Poyrazcığım, respect.

Bana atarlı hareketler yaparak çantamdan-evet benim çantamdan- benim kulaklığımı -ve yine evet, benim kulaklığım çünkü kendi kulaklığı valizinde- aldı. Bir kızın çantası karıştırılır mı allaseniz?Ya özel birşey görürsen? Ne bileyim ped med falan. Valla benim başıma geldi arkadaşlar. Okulda arama olurken matematikçi çantamı aradı. Matematikçi erkek. Ve tabii ki çantamdaki pedi gördü. Rezillik mode:on (bu olay cidden başıma geldi hala çok utanıyom ah kabbeee)Hunharca kulaklık çözme işleminden sonra telefonumu cebimden alıp-telefonun arka cebimde olduğunu belirtmek isterim- kulaklığı taktı.

"Ne ayak yavrum?"deyip kaş göz yaptım. Sonra yavrum dediğime bin pişman oldum çünkü anne babası da arabada amınakoyim. Tam 1 malım.

"Müzik dinleyeceğim. "

"Kendi telefonundan dinle o zaman. "deyip telefonumu geri almaya çalıştım ama Poyraz beyin hayvansı gücüne karşı çıkmak mümkün değil ne yazık ki.

"Şarjım azalsın istemiyorum. Ayrıca senin playlistin çok güzel. Bazılarınınki gibi kulaklarımı parçalamıyor!"dedi babasına imalı bir şekilde bağırırken. Öküz.

"Seninkinin şarjı bitiyor da benimki bitmiyor mu? Ver şu tele-"derken minicik bir öpücükle susturuldum. Hani dudağımı 1 saniye öptü, kaçtı. Sonra da tokat attım tabii, eheheh.

Kulaklığın tekini çıkardım ve,"Kısaca götüne ellemek istemiştim diyebilirdin Poyraz. "diye fısıldadım. Bana kaş göz yapıp piç smile attı.

Kulaklığın bir tekini benim kulağıma takmadan önce,"Otele gidince görüceksin sen götüne ellemeyi. "dedi. Sıçışşşşş. Gitti namus gittiiii. Aneyyyy, ben nerelere gideeemm. Annemler de yok ki beni gönderdiler Güney ailesi ile  taaa Miami'lere. Evet doğru duydunuz gardaşlarım, Miami'ye gidiyoruz. Aslında ben gelmeyecektim. Yani Güney Ailesi'nin planında ben yoktum diyelim.

Ama gelin görün ki, Feniks The Yüzsüz planlarının içine balıklama atladı. Anladığınız üzere yüzsüzlüğün en tepe seviyesine çıkarak Poyraz'a duygu sömürüsü yaptım. İşte size olayları fileşbekliyorum mübarekler;

"Aşkım,"

"He canım söyle. "

"Ben tatilde burada yokum biliyorsun değil mi?"

"Ne demek yokum lan pezevenk? Nereye gidiyonuz kız lan bu yaz beni de götürsenize?"

"Miami'ye gidiyoruz Feniks. "

"Ohaaağğğ! Ben de geliceeeğğmm!"

"Olmaz Feniks. "

"Ne demek olmaz? Hem ben ciddili dememiştim ben de gelicem diye. Sen beni yanında istemiyorsun, anladım Poyraz. İyi eğlenceler tatilde. "dedim ve ayağa kalkıp götümü sallayarak yürümeye başladım.

"Ya Feniks ben onu mu dedim?!"

"Kes!Elim bile seninlen gonuşmak istemiyor Poyraz. Şimdi seksi bacaklarını hareket ettir ve benden uzaklaş. "dedim.

Sonra da zıplayarak annemlerin yanına gittim. Takdir aldım lan ayık olun kevaşeler. İstediğim yalakalığı yapabilirim. Takdir Belgesi denilen kağıt parçasının gücü pahabiçilemez.

Tam böyle annemlere istediklerimi sıralarken Poyraz end the Güney ailesinin geri kalanı yanımıza geldi.

"Feniksciğim duyduğuma göre takdir almışsın?"

"Evet Sevim abla! Çalıştım, başardım."dedim ve Kerem'e kaş göz yaptım. Bir puancık ile takdiri kaçırdı ve gazabıma uğramaya mahkum edildi. Muahahhahahah!!

"Ee siz tatile bir yere gidecek misiniz?"

"Ramazanda akrabalara gideceğiz. "dedi annem.

"Biz Miami'ye gideceğiz. Feniks isterse o da gelsin."

"Ben isterim ama Poyraz ister mi ki?"dedim Poyraz'a imalı bakışlar atarak.

"Kızım neden istemesin, sevgilisi değil misin sonuçta?"dedi Kenan abi. Boku yediğim an sayın seyirciler. Anam babam bilmiyordu Kenan abi neden yaptın bunu?

Aynen böyle oldu mübarekler. Üzerimde bakış hissediyorum birileri beni gözetliyor. Yavaşça kafamı Poyraz'ın omzundan kaldırdım. Ona baktığımda yüzüne her zamanki piç smile'ını yerleştirmişti ve göz kırpıyordu. İlk başta ne oluyor amk modundayken kulağımdaki şarkıya dikkatimi verdiğimde korkudan götüm tutuşmaya başladı. Adam Lambert'ın For Your Entertainment'ı çalıyordu. "Otele yaklaştık beybisi"

Hi motherfuckers! Öncelikle 30 Temmuz'dan beri hikayemi güncellememişim. Çok ibneyim yav. Beni affedin mübareklerim. Açıkçası yazacak birşey bulamadım ve yazasım gelmedi pek. İbneliğin yanında bencilim de belli ki. Neyse, umarım beğenmişsinizdir!! :D

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 31, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Sövüyorsam Seviyorumdur.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin