Probleme si Debutul

134 6 2
                                    

 OKAY!! ANNYEONG! Stiu ca nu am mai postat de mult,mult,mult timp,si imi cer miliarde de scuze,doar ca imi era greu sa transcriu totul din caiet.Va rog sa ma iertati,um.. capitolul inca nu esti corectat..dar va promit si de data asta ma voi tine de promisiune,ca poimaine vine capitolul 3 si acest capitol corectat.

 Sper sa va placa.

 P.S: Ii multumesc lui TheBloodyRoses pentru ajutorul ei la capitol.Imi este o mare sursa de inspiratie,Gomao Unni!:3

___________________________________

Ashley P.o.v:

Dimineța.Partea aia nasoală din zi când trebuie să te trezești din visele frumoase,acelea fiind: Pisicute din China ce prind hoții de Whiskas.

Dar nu,nu azi!Dimineața aia afurisită a vrut să vină repede repejor.Toate pisicuțele au murit din cauza mirosului de cărnită Whiskas expirate!Nu se poate așa ceva!

Mă trezesc din pat,luptăndu-mă crunt cu lenea.Budinca mea,sunt in Coreea,am de făcut chestii.Am făcut stânga complet dusă,eram amețită de după somn.Adică WTF,Coreea,piticule! Am găsit aurul! Am intrat în baie micuță ocolind colegul tâmp de cameră care era să-i pună capăt zilelor lui Fluffy cu un compas! Un compas!Dar ursul a trăit,alunele decojite cu sare in ureche mereu au funcționat!Incă are sare in urechi,dar scapa el de mancărime in 2-3 zile.(după câteva secunde tipul se scarpină în ureche).ei bine tot ce mai am să vă spun e că am zbierat odata cu celelate două numele piticaniei.

 Nobody P.o.v:

Cele trei fete au luat fiecare câte o pernă și de la colegii de cameră câte o injurătură zdravănă din cauza orei imposibile (5:21) de zbierat.

  -Taci mă descreierat-o! Urlă la rândul lui GD.

  -Taci! Capra cu constipație!Răspunse Ashley dându-i o pernă după ceafă.

Ieși din cameră și intrâd la Tara.”Err..Bună dimineața?” Intreabă acesta precum un inger clipind si făcând un puppy face.”PE DRACU CU CIORAPII RUPȚI!” Strigă Chris arzându-i un adidas in cap -Yeah,ceva luat la indemână ce vreți-.”Oțet in pernă!?Ardei iute in pastă?!What the..” continuă ea.”Eu credeam ca era piper..”

 -Hey! Ardeiul iute,a făcut pasta mai bună la gust! Sare cealaltă.

 -Na,vezi? Am făcut și ceva bun!Iși ia apărarea Tara pastrandu-și puppy face-ul.

 Sfert de oră de ceartă pe un subiect penibil si fetele noastre au mers împreuna cu managerul lor in studio.”Ei bine dragelor,așteptați aici,si coregraful va veni imediat”.Le spuse acesta.”De azi intr-o lună ve-ți lucra aici apoi imediat apoi ve-ți da debutul.” Și cu asta le lăsă in ceața pe oile noastre.”What...” Incepu Chris.”The...” Continuă Allys.”FUUUUUCK!!” Zbiera Ashley găsind o acadea in buzunar si sărind in sus.”Branză”,incheie și maknae-ul.Dacă le-ai fi văzut mai că le punei pe YouTube sau Facebook.Se puseră jos pe parchetul sălii,bine inteles,aceași nori albi pe fond albastru si oglinda.

 -Cum credeți ca arată coregraful?Intreaba Allys ranjind.

 -Moacă de cretin si dinți strâmbi.Se intinse lată desfăcand o doză de Pepsi Ashley.

 -Unul pletoooos cu coadă si mult prea serios.Spuse si Tara.

 -Eu- Orlando Bloom...O intrerupse Ash pe Chris in timp ce 2 firisoare de suc ii curgeau din colturile gurii făcand-o pe Tara sa scuipe guma de ras,evident lipindu-se de tavan deasupra ușii.

Marionetele MuziciiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum