3.bolum

1.1K 32 5
                                    

hatırlatma*

sevgili günlük dun gece bir rüya gördüm. rüyamda tomas vardı ben bir prensestim ve şatoya kapatiistim. Thomas beyaz atla tam zamanında yetişip beni su püskürten bir ejderhadan kurtariyordu

*yeni bolüm*

uzaktan Thomas un gelişini izliyordum ne kadar cesur ve yakidikliydi. sonra atından inip beni kollarının arasına aldı. tam benimle konusacaktiki......

ejderha şarkı söylemeye başladı ve dikkatimizi dağıldı.daha doğrusu ben gözlerimi açtım! o ses ejderhadan değil çalar saatten geliyordu. offf yaaaaaaa...

sanki rüya dağıl gerçekti!

çocukken o kadar çok rüya gorurdumki simdi daha az görüyorum . aslında itiraf etmeliyim ki uyurken değil de gözlerim açıkken rüya görüyorum ben.

sonuçta rüya görmeyi geleceğe dair hayaller kurmayı bir şeyi arzu etmeyi biraktiysan artik ölüsün demektir.

ve ben özellikle bugün kendini hic olmadifim kadar canlı hissediyorum.

benimle ilgili konularda her zaman aşırı koruyu olan babamın Thomas la gorusmeme  izin verip vermeyeceğini merak ediyorum. onu kesinlikle bir tehdit olarak görecek bence . aslında bugüne kadar onunla erkekler konusunu hic konuşmadık.

bence bqbqm boyle şeyler için henüz küçük olduğumu düşünüyor . belki de haklıdır. nede olsa tomas a iki kelime edemedim ve çocuğu orada bırakıp kaçtım!

bugün kesinlikle çok sansliyim. yeni öğretmenim geldi. adi angie ve biliyorum inanması güç ama.... onu sevdim!

sonunda benimle ayni dili konuşan birine rastladım.

angie ile guluyoruz sakalasiyoruz konuşuyoruz. babam bu defa beni şaşırttı çok iyi bir secim yapmış ve bende mutlu oldum. hem de okula gidememe rağmen . (babam hayır violetta okula gidemezsin. sık sık seyahat ettiğimiz için gittiğimiz her yerde seni izleyecek birinin olması senin açından daha iyi falan filan diye açıklamalar yaptı)

angie ile evde çalışmak o kadar kotu olmayabilir bence. evet sanırım ona bit sans verecegim.

evet arkadaşlar nasıl olmuşss yeni bolum +5 vote ve +5 yorumdan sonra yeni bolum u hemen yazicam hadi arkadaşlar cabukkk ;)))

Violetta Gizli Günlüğüm Sırlarım Ve Hayallerim! (KİTAPTAN)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin