Virtual love story

2.2K 88 25
                                    

Oh da poveste noua...inca una. 

Aceasta poveste este foarte speciala pentru mine deoarece voi incerca sa dau tot ceea ce este mai bun din mine. Povestea le este dedicata Juliei si lui Max...cele mai importante 2 persoane pentru mine la care am tinut, tin si voi tine pentru ca am invatat multe lucruri de la ei si nu am cum sa ii uit vreodata.

Sper sa iti placa Julie, te besk sissu'.

----------------------------------------------------------------------------------

Dupa o zi grea si obositoare de scoala Julie s-a intors din nou acasa. Isi arunca geanta in care avea cartile si caietele pe jos imediat cum intra in casa si alearga spre camera ei luandu-si laptopul in brate, incepand sa navigheze pe internet.

Julie isi verifica emailul apoi a intrat pe wattpad pentru a vedea ce mai este nou. In acel moment a vazut ca cineva ii devenise fan, acel cineva era un baiat pe nume Maximilian. Julie ii viziteaza profilul unde vede o poza cu un tanar in varsta de 19-20 de ani, brunet cu ochii albastri. Aceasta timida ii trimite un mesaj: 

''Iti multumesc ca mi-ai devenit fan si iti pentru ca ti-ai pierdut pretiosul timp citind cartea Cantec trist.'', dupa ce i l-a trimis aceasta a mers pana in bucatarie pentru a-si lua un bol de inghetata pe care sa il consume in timp ce isi pierde timpul in fata laptopului pe wattpad. 

Cand ajunge din nou in camera aceasta a vazut ca Max ii raspunsese la mesaj:

 ''Cititul cartii tale nu a fost deloc o pierdere de timp pentru mine, ba din contra a fost, este si va fi cea mai buna carte pe care am citit-o esti cu adevarat speciala, esti o fata talentata si cred ca vei ajunge destul de departe, cine stie poate vei publica aceasta carte...daca o sa faci acest lucru promit sa fiu primul care o va cumpara.''

Cand a citit acest mesaj pe fata lui Julie s-a asternut un zambet micut stiind ca toate persoanele de pe wattpad care i-au citit povestile au spus acelasi lucru, insa ea era o fata modesta de acea toti oamenii din jurul ei dar si cei de pe wattpad o iubeau enorm. Imediat Julie incepu sa-i tasteze din nou un mesaj lui Max:

Julie: Multumesc, dar cred ca exagerezi nu cred ca sunt cea mai talentata fata de pe wattpad...

Max: Nu exagerez ci pur si simplu asta este parerea mea si nu cred ca vrei un sondaj de opinie pentru a-ti demonstra ca am dreptate:)).

Julie: Hmm suna interesant dar nu, nu vreau un sondaj de opinie:)).

Max: Ei bine atunci nu ma contrazice:P.

In acest timp mama lui Julie sosise acasa de la serviciu gasind geanta fetei aruncata intr-un colt al sufrageriei si incepu sa strige la Julie:

-Julie iar ai aterizat la calculator inainte de a-ti face temele si de a invata?

-Dar, mama am destul timp sa-mi fac temel...dar nu apuca sa termine ca mama ei o intrerupse:

-Nici un dar, Julie treci la teme daca nu vrei sa ramai fara laptop si fara telefon o luna de zile.

-Bine, mama...zise Julie cu o jumatate de gura incepand sa-i tasteze lui Max inca un mesaj:

Julie: Bine, Max imi pare rau dar trebuie sa ies sa imi fac temele, nu vreau sa risc sa raman fara laptop si telefon o luna de zile...

Max: In regula, ai grija de tine si vezi ce faci :*.

Apoi Julie inchise laptopul si cobora in sufragerie pentru a-si lua geanta in care se aflau cartile si caietele de care avea nevoie pentru a invata si a-si face temele. In timp ce Julie scria temele gandul ii zbura la tanarul baiat care i se paruse atat de dragut desi nu vorbisera mai mult de cinci minute dar totusi o cucerise . 

Dupa aproximativ doua ore Julie isi terminase temele, isi lua din nou laptopul si intra pe wattpad, insa Max era offline dar aceasta o vazu pe cea mai buna prietena a ei de pe wattpad si anume Gaby , o fata blonda cu ochii albastri.

Gaby era o fata cam zapacita care o facea pe Julie mereu sa zambeasca atunci cand mai avea putin si se ineca in butoiul cu melancolie in care pica uneori. Aceasta ''sari'' imedat pe Gaby pentru a-i spune de Max.

Julie: Hey Gaby ce faci?

Gaby: Bine tocmai am vazut ca un baiat, pe nume Max mi-a lasat un comentariu la noua mea poveste. Tu ce faci?

Julie: Wow ce coincidenta tocmai despre el vroiam sa iti vorbesc. Acum doua ore am vorbit cu el, si mi se pare atata de dragut!;;)

Gaby: Wow ai grija sa nu te indragostesti de el :)).

Julie: :"> Nici chiar asa nbuno. Deabia l-am cunoscut plus ca nu am vorbit cu el mai mult de cinci minute.

Gaby: Stii cum se spune nu ne trebuie mai mult de cinci minute pentru a ne indragosti, sweetheart.

Julie: Da, da sweetheart cum zici tu...

Gaby : Da, da logic ca este asa cum zic eu, mereu trebuie sa fie ca mine.

Julie: :D Eu ies ca o sa inceapa mama sa-mi urle in cap din nou in secunda urmatoare. Bye luv ya sexy!

Virtual love storyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum