~hoofdstuk 12

518 30 9
                                    

Hiiii,

Zouden jullie de a/n willen lezen?

Hier is hoofdstuk 12.

Enjoy!

-----------------------------------------------------------------------

Sam p.o.v

Ik loop samen met Louis het bos uit waar we naar toe zijn gegaan om de volgende opdracht te halen. Net toen ik en Louis het bos uit moesten gingen we weer door het gat waar we in zijn gekomen. Deze keer ging ik eerst en toen Louis door het gat kwam bleef hij haken met zijn voet en viel recht op zijn gezicht wat er heel grappig uit zag. "Sam stop nu met lachen het was niet grappig." Zegt Louis met een pruillip. "Jawel het was wel grappig je had je gezicht moeten zien." Zeg ik en begin weer te lachen. "Ja maar als je me al 10 minuten uitlacht is het niet meer grappig." Zegt Louis terwijl hij mij probeert serieus aan te kijken wat niet lukt want nu schieten we samen weer in de lach. "Oke misschien dan toch wel een klein beetje." Zegt Louis en stopt met lachen. "Kom we gaan door het park dat is korter." Zegt hij en neemt mijn arm en trekt me mee het park in. Als we al een stuk door het park zijn ga ik even op een bankje zitten. "Sam lopen we niet door ik zou graag de volgende opdracht lezen." Zegt Louis die voor me komt staan. "We kunnen hem ook hier lezen." Stel ik voor en trek Louis bij mij op het bankje. "Zouden we dat wel doen?" Vraagt Louis terwijl hij om zich heen kijkt. "Lou waarom niet niemand weet van dit alles af buiten jij, ik en Nick." Bij de naam Nick laat ik een zucht. "Ja je hebt gelijk laten we het maar hier doen." Zegt Louis die de envelop uit zijn broekzak neemt. "Ik wal het maar niet voorlezen zeker." Zegt Louis terwijl hij de envelop open doet. "Nee best niet we lezen hem gewoon samen." Zeg ik en we beginnen te lezen.

Beste Sam en Louis,

Als jullie dit lezen hebben jullie dus op tijd de volgende opdracht gevonden.

Deze volgende opdracht is voor jullie beide.

Ik wil dat jullie morgen avond inbreken in mijn school en al mijn punten gaan veranderen.

Allemaal hoge cijfers graag.

Hierachter staat het adres en het wacht woord van de computer.

Nick

"Wat is dat nou weer voor opdracht straks worden we nog opgepakt wegens inbreken op een school." Zeg ik en zucht. "Wees blij dat we het samen moeten doen." Zegt Louis en staat recht. "Dat is waar beter met twee dan alleen, wanneer moesten we het ook al weer doen?" Vraag ik terwijl ik ook recht sta. "Morgen avond." Zegt Louis. "Oh waarom toch altijd zo snel?" Vraag ik. "Waarschijnlijk omdat het schooljaar bijna om is." Zegt Louis en haalt zijn schouders op. Ik knik en we lopen het park uit. "Ga je nog even mee naar mijn thuis?" Vraagt Louis. "Ik weet niet het is al laat en ik heb morgen school." Zeg ik. "Je mag toch niet allen over straat ga even mee en dan breng ik je thuis." Zegt Louis en steekt zijn hand uit. Ik aarzel even maar neem dan toch zijn hand.

Harry p.o.v

Ik neem een van de spullen vast die in de doos zitten. Het is de Ipod van Liam. Als ik weer in de doos kijk zie ik ook Zayn zijn tekenkaft,Niall zijn pet en mijn horloge. Alle spullen die wij dus kwijt waren. De eerste vraag die in me op komt is wie heeft deze spullen meegenomen en dan terug gebracht. Ik haal al de spullen er uit. Als ik onderaan de doos kom zie ik een envelop liggen. Ik neem de envelop er uit en doe hem open. Ik zie dat er een brief in zit en nog een paar foto's. Ik besluit om de brief te nemen en hem als eerst te lezen.

Beste,

Ik zag vanmorgen iemand deze spullen verstoppen in het bos.

Ik neem aan dat deze spullen van jullie zijn.

Forget the rules ~ Louis Tomlinson ~ dutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu