Capitolul 11-"Esti sigur ca noi ar trebui sa mancam chestia aia?"

1.3K 50 7
                                    

Alina: -Ce-i cu voi asa murdari?

Emma: -Pai... stii? Ne cam plictiseam si...

Alina: -Si v-ati gandit ca o bataie sau balaceala sau ce-a fost aia in noroi va v-a ajuta sa sca[ati de plictiseala? De la ei, ma asteptam... adica, sunt baieti! Prin urmare, sunt imaturi! Ma asteptam si de la tine, pentru ca uneori te comporti ca un baiat, dar sincer, de la Anna...chiar nu ma asteptam la asa ceva!

Anna: -In apararea mea, pot spune ca am momente cand dau p-afara de imaturitate! Iar acela, ei bine...

Alina: -Lasa-ma sa ghicesc: a fost unul dintre ele, nu?

Anna: -Exact! Deci nu mai judecati atata cu maturitatea si imaturitatea voastra!

Alina: -Sunteti o cauza pierduta... Ma rog, acum duceti-va si faceti-va un dus, schimbati-va si sa plecam ca ma doare burtica...! incepu'  vara-mea sa se vaite de foame...

Emma: -Ce? Ti-e dor de bunica? am intrebat-o eu, neintelegand prea bine ce-a zis initial.

Alina: -AM ZIS CA MA DOARE BURTICA, SURDO!!! Acu' du-te si spala-te, sa nu surzesti si mai mult! tipa Alina, nervoasa.

Emma: -Sincer, cred ca stiu de la ce am surzit...

Alina: -Stiu si eu! De la prea mult ascultat la maxim, in casti, One Direction!

Emma: -De fapt, a fost de tipetele tale, dar daca vrei, poti s-o iei s-asa...

Alina incepuse sa zica ceva, dar n-am auzit, caci am fugit repede in camera. La urma urmei, vroia sa manance, iar foamea va incepe sa-si faca loc si in stomacu' meu, caci, ei bine, Il Mucho Grande Jr nu are consistenta Seniorului.

Cand am ajuns sus, m-am dus in camera mea (pe care Anna mi-a aratat-o, eu nestiind unde sa afla), si-am zbughit-o-n baie. Am dat drumul la apa, apa fiind destul de buna, si mi-am inceput dusul cel relaxant. Dupa putin, parandu-mi prea liniste, am inceput sa cand One Thing (de la One Direction, of course). Dupa ce m-am spalat, ma simteam usoara ca un fulg si libera ca pasarea cerului... iar geamul de la baie arata atat de bine... Glumeam! N-am chef sa ma arunc de pe fereastra...desi crad ca am gasit un joc amuzant pentru zilele viitoare.

Inainte sa ies din baie, am inceput sa cant What the Hell-Avril Lavigne, auzind de dupa usa niste voci dezamagite. Doar nu cumva...

Emma: -Ati stat si-ati ascultat la baie? Perversilor! Si-atunci, am indreptat feonul spre ei, valul brusc de caldura aproape parjolindu-i, iar acestui val de caldura i s-a adaugat si prietenul meu deodorantul, care aproape ca-i sufoca, facandu-i sa fuga din camera tusind.

Dupa ce au plecat, am inchis usa. In camera duhnea a deodorant, dar aceasta cantitate este insignifianta in comparatie cu cat folosesc "prietenii" mei, cocalarii de Romania.

Ia sa vad ce sa port... Hmmm...blugii verzi, tricoul negru cu Avril Lavigne si skater-ii negri suna destul de bine...

Dupa ce m-am imbracat, am inceput sa ma machez in stilul lui Avril Lavigne, mi-am facut niste suvite verzi cu putin verde de malachit, mi-am facut unghiile negre si mi-am pus o bratara lata cu tinte. So buddy, that's the real me! Acum sa mergem jos si sa inceapa spectacolul.

Cand am coborat, toate privirile erau atintite asupra mea. In afara de Alina, nimeni nu ma mai vazuse asa, cu exceptia Alinei. Pe fete le inteleg, oarecum... dar pe baieti, sincer nu! Adica se uita de parca n-ar mai fi vazut un rocker pana acum... lucreaza in industria muzicala, deci ce atata mare chestie?

Alina: -Chiar iti place sa te dai in spectacol, nu?

Emma: -Ca de obicei, my darling, ca de obicei! apoi, ajungand langa Harry si Louis, i-am prins pe amandoi de umeri si i-am intrebat: -Sooo...buddies...unde ziceati ca mergem? Si mai ales, cand?

Louis: -Plecam imediat ce vine limuzina! si in momentul in care a zis asta, afara se auzi un claxon. Uite ca a si venit! Haideti sa mergem, lume! si astfel, toti 10 am parasit casa baietilor, mergand in limuzina.

Pe o partea, stateam eu, Louis, Alina, Anna si Liam, iar pe partea cealalta, in aceasta ordine, Harry, Nikki, Zayn, Elena si Niall. In drum spre restaurant, am vorbit despre diverse chestii, "atractia" principala fiind peripetia celor 5 , cum au facut pana, cum a pornit ploaia si-au inceput sa impinga masina, apoi cum au fost salvati de autocarul rocker-ilor alora. Stiam eu ca trebuia sa merg cu ei...

Oricum, drumul a durat destul de putin, cu totii ajungand in fata unui restaurant ce parea a fi corean. Am coborat cu totii din masina, intrand in restaurant. Era destul de dragut, iar lumea parea prietenoasa. Uite de ce e bine sa ai o asiatica cu tine! Si in cazul in care nu stiti cine-i asiatica, va zic de pe acum ca nu-i Anna, ci Elena.

Ne-am asezat cu totii intr-un separeu, iar dupa putin, veni si o chelnerita, care nu prea stia engleza... Ooops! PROBLEM! Tipa a inceput sa vorbeasca cu Elena... stai putin? De cand stie Elena coreana?

Elena: -Ce vreti sa beti?

Fiecare a zis ce dorea, iar chelnerita si-a notat pe o hartie.

Emma: -Elena...de cand vorbesti tu coreana?

Elana: -Nu era coreana, era chineza! Tipa inca nu stie prea bine engleza si m-a recunoscut imediat ca-s de-a ei si m-a rugat s-o ajut. Cand se intoarce cu bauturile, a zis sa comandam.

Am inceput cu totii sa ne uitam prin meniu, dupa care, resemnati, am zis cu totii:

-Elena, ne lasam pe mana ta! Nu intelegem nimic din meniul asta!

Elana: -Bine!

Tipa se intoarse cu bauturile, iar Elena ii comandase. Atunci, cu totii am inceput sa povestim, fiecare spunandu-si fobiile sau pataniile ciudate. Cea mai haioasa faza a fost cand Harry ne-a povestit cum a fost atacat, la 10 ani, de o capra. Intr-un sfert de ora, tipa veni cu un dita-mai pestanu', pe care cica trebuia sa-l mancam, doar ca reactia mea a fost:

Emma: -Esti sigur ca noi trebuie sa mancam chestia asta si nu viceversa?

Elena: -Da' ce-are? Nu-i chiar atat de mare!

Emma: -Glumesti? Chestia sta n-ati putea-o manca nici tu cu Niall intr-o saptamana!

Elena&Niall: -PUNEM PARIU?

Emma: -Ok...numai lasati-ne si pe noi sa mancam mai intai, bine?

Elana&Niall: -Bine... au zis ei, putin dezamagiti.

Dupa ce-am mancat cu totii, saturandu-ne, mai ramasese mai bine de doua treimi de peste, dar, ca prin farmec, in cateva minute, acel pestoi disparu'! Da fuq? Cred ca am daca as fi clipit, as fi vazut doar oasele...

Elena&Niall: -Am terminat! Ce primim?

Louis: -Niall, tu primesti nota, iar tu, Elena, vei avea onoarea de a i-o traduce lui Niall!

Ei bine, la aceasta replica, am ras cu totii. Dupa ce Niall plati, am plecat, iar cand am ajuns acasa, mai toti s-au dus in camerele lor, fiind obositi.

______________________________________________________________________________

OK, buddies! Uita-ti ca am mai pus un capitol! Urmatorul vine vineri, dar doar in conditiile in care vor fi 5 comm-uri si aprox. 10 voturi. LOVE U!

One Thing (a One Direction fan-fic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum