İçimdeki Afro-Türk.

1.9K 103 18
                                    

 Götüne atttığım muhteşem ötesi uçan tekme ile Deniz yüz üstü yere kapaklandı. Tabii ki kapaklanıcak amınakoyim, o kadar teakwondo dersi aldım 9 yaşındayken. Neyse şu an olan olaylara dönersek eğer;

Şu klasikleşmiş film sahnelerinden biri olan okuldaki klozetin kapağına oturup ağlama şeyini yapıyorum. Çok sinirlendim amk ne yapabilirim? Ha bir de şöyle bir huyum var biri beni ağlarken bağrına basmadığı sürece avazım çıktığı kadar bağıramıyorum. Yani şuan burnumu çekip duruyorum. Akan gözyaşları da cabası. Şimdi yüzüm şişecek. Zaten top gibi suratım var. Keşke kulaklığımı falan yanıma alsaydım Kill Everyone dinleyip atara gelirdim ne güzel. Etrafı tekmelerdim falan. Çok şekilli olurdu. Ama nerdeeeee? Bu arada derse de girmedim. Almanca'dan kaytarıyorum lan, boru mu? Gerçi ağlamak yerine uyuklardım o ayrı bir mesele.

 Lanet zil çaldı. Şimdi herkes "Feniks bebeğemm ne oldu sanaaağğ?" diyecek bana. Hiç çekemem. Tarzım değil. Üzgünsem mal gibi oturup ağlamam lazım kimse hiçbirşey denmemeli. Bu duyguyu sadece karşı komşumuz Büşra anlıyor. Üzüldüğümde yanına gidiyorum, iki saat ağlıyorum gece onlara yatıya kalıyorum.Hiçbirşey demiyor, sorun ne diye zorlamıyor. İşini biliyoru yani. Salak salak dizi-seri film-anime maratonu yapıyoruz. Sonra da oyuncular hakkında dedikodu falan yapıyoruz. İyi geliyor yani.

 Tuvalet doluştu tabii. Kimi dedkodu yapıcak kimi makyaj.. Ama durun o da ney? Poyraz?!

"HERKES DIŞARI!"

Aiiyyy kıyamaağğmm..

Direk buldu hangi kabinde olduğumu. Eh, ortadaki kabinden başkasına girmediğimi herkes bilir. Saçma huylarımdan biri işte.

"Feniks orada olduğunu biliyorum, aç şu kapıyı." dedi. Normalde açmam. Ama biliyorum ki bana sarılacak, ben de anıra anıra içimi dökücem. Rahatlamak istiyorum. Ayrıca çok masum söyledi.

Kapıyı açtım. Öyle mal mal bakıştık. Ben öküz , o da tren. Büyük ihtimalle yanına gitmemi bekliyordu. Ama olmaz yavrım. Siksen olmaz.Belki de olur? Ya höf ne diyom ya ben ?! Tabii ki de olmaz.

Kabinden çıkmayacağımı anlayan Poyraz, yanıma geldi ve kapıyı kapattı.

Ay höst ulan! Valla sikicek bizi! Feniks, dostum bak ben bunun kankisiyim ayağına seni taciz edicek bak haberin olsun.

Ne oluyor lan? Şimdi de şizofren mi oldum. Allam çok töbe bismillah allahuekber yüce jesus koru beni yarabbim!

Yo dostum yoo.. Ben senin iç sesinim bebeğim. Hem sen ne biçim Müslümansın , ha? Düzgün konuş yoksa gökten Zeus şimşeği çakar mal gibi kalırsın.

Hea anan da öyle diyordu zaten.Çarpılmışım çarpılacağım kadar. Değil Zeus'un şimşeği Allah kendi gelip tokat atsa-Allah'ım çok tövbe- yine de daha fazla çarpılamam ben. Teallam ya. Bir de iç ses çıktı başımızıa. Hem de Afro-Amerikan'ından. Yemin ediyorum içimde Jay-Z yaşıyor şu anda.

Bırak şimdi beni, Tecavüzcü İsmayil sana hareket yapıyor bak bakalım ne yapıyor?

Ne tecavüz- heeaaağğ.. Poyraz'ı diyon seeğğn. Harbi lan ne yapıyor?Valla klozetin kapağına oturmuş bacağına vuruyor. Pislendi falan mı acaba?

Hayır gerizekalı soluk benizli şey. Oturmanı istiyor. Bak bu çocuk seni sikecek demedi deme.

Seni iç seslikten afaroz ettim. Okurlarım var benim, olay dinlemek istiyorlar seni değil afro-sürtük.

Ahauhsuahuahu cevap vermedi salak. Neyse olaya dönelim.

İçimdeki ses mi ne artık her ne boksa doğru söylüyor herhalde diyerekten Poyraz'ın bacağına oturdum. Kafamı omzuna yasladı, saçımı kulağımın arkasına aldı ve"İyi misin?" dedi.

Sövüyorsam Seviyorumdur.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin