ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14

1.3K 57 14
                                    

Η βραδiά κύλησε όμορφα και τα ζευγάρια  γύρισαν στο σπίτι. Ο Τζέρεμυ και η Τζάνις ανέβηκαν απ' τον ανελκυστήρα αφού έσπρωχνε το καροτσάκι της.  Ο Ρότζερ και η Έμιλυ πάντα προτιμούσαν τις σκάλες, ειδικά εκείνη ένιωθε ότι βρισκόταν σε παραμύθι προχωρόντας πάνω στα λευκά σκαλοπάτια με το κόκκινο χαλί.

Η γυναίκα με τον νεαρό μπήκαν στο δωμάτιο τους και το αγόρι σωριάστηκε κουρασμένο στο κρεβάτι. Η Τζάνις τηλεφώνησε στον τελευταίο όροφο για να έρθει η Λένα να την ξεντύσει.

Αφού της φόρεσε το νυχτικό, ο άντρας της την πήρε αγκαλιά και την ξάπλωσε δίπλα του. Εκείνη έστριψε και έγειρε πάνω στο χέρι  που ήταν κάτω απ'το κεφάλι του.

-"Κρίμα που δεν χορέψαμε μαζί ένα βαλς μωρό μου. Ξέρεις, όλες οι κυρίες με ρωτούσαν πως σε τύλιξα και γιατί με ερωτεύτηκες  κτλ." Του φίλησε το μάγουλο δυνατά. "Είμαστε τόσο ταιριαστό ζευγαρι! Μας ζηλεύουν οι πάντες, επειδή αυτές είναι παντρεμένες με κάτι γεροξεκούτηδες και εγώ έχω εσένα!" Πήγε να τον φιλήσει στο στόμα, αλλά εκείνος την εμπόδισε βάζοντας το χέρι του ανάμεσά τους.

-"Μόνο γι'αυτό μ'έχεις;; Για μόστρα;; Τί είμαι,το σκυλάκι σου ή κάνα κόσμημα για να με ζηλεύουν οι άλλοι;;" Είπε φανερά ενοχλημένος. Τώρα τελευταία η Τζάνις είχε γίνει πολύ αυθάδης. Ζούσε ξανά μες στα πλούτη και νόμιζε ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Τον εξόργιζε συχνά και είχαν πάψει να βγαίνουν έξω, να διασκεδάζουν και να παίζουν παιχνιδάκια στο κρεβάτι. Ήταν άντρας και ο εγωισμός του δεν τον άφηνε να υπόταζεται σε μια γυναίκα επειδή του παρέχει χρήματα και καλοπέραση,ή τουλάχιστον τον ευχαριστούσε παλιά. 

Εξάλλου παρέμενε ένας νεαρός με ορμές. Είχαν πολύ καιρό να βρεθούν ερωτικά και δεν μπρούσε να περιμένει μέχρι να αναρρώσει. Γι'αυτό είχε ερεθιστεί όταν είδε την Έμιλυ μισόγυμνη. Αν δεν ήταν τόσο απελπισμένος δεν θα είχε ελκυστεί τόσο από το κορμί  της νεαρής κοπέλας.

Με τον σημερινό τους χορό η ατμόσφαιρα είχε ζεσταθεί μεταξύ τους. Όσο κι αν το αρνίοταν η Έμιλυ και προσπαθούσε να τον αποφύγει ,ήξερε ότι τον ποθούσε. Είχαν την ίδια φλόγα,το ίδιο πάθος για ζωή. Δεν ήταν έτοιμοι για τόσες υποχρεώσεις και προβλήματα των γερασμένων συζύγων τους. Ήταν σίγουρος ότι δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί, καμιά γυναίκα δεν μπροούσε και δεν τον είχε απορρίψει μέχρι τώρα.

Αν είχαν κρυφεί σχέση θα αποκτούσε λίγο νόημα η ζωή του μέσα σε αυτήν την βαρεμάρα. Μια κρυφή σχέση θα έχει πιο πολύ πάθος και έρωτα,ασταμάτητο έρωτα.Το ξέρω ότι με θέλει και θα γίνει δικιά μου! Η Τζάνις δεν με ικανοποιεί πλέον και το σπίτι είναι του άνδρα της Έμιλυ, εγώ θα μπορέσω να φύγω όποτε θέλω αν μαθευτεί κάτι ή την βαρεθώ..

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα