Axis Powers Hetalia: Pelkäätkö sirkuksia? (K-13)

261 1 3
                                    

Title: Pelkäätkö sirkuksia?

Author: Jalle

Language: Finnish / Suomi

Characters: Sealand, Italia, Romano, Venäjä, Valko-Venäjä, Japani, Ranska, Unkari, Ruotsi

Genre: Horror, drama, oneshot

Warnings: Teksti ei sovi herkimmille lukijoille, K-13 (tekstin lukiessa ymmärtää miksi)

Info:

- Sealand on päähahmona, minämuodossa kirjoitettuna

- Perustuu Vocaloidin "Dark Wood Circus" - kappaleeseen

______________________

Pelkäätkö sirkuksia?

Pääsin vihdoin käymään sirkuksessa, olen odottanut sitä niin kauan. Näin lehdessä ilmoituksen, että kaupunkiin saapuu sirkus, ja se olikin heti seuraavana päivänä, kun luin sen ilmoituksen. Olin aivan intopinkeänä, ja kaivoin kaikki säästöpossuni rahat, ja kysyin vielä äiskältä vähän lisää, Tinolta siis! Tuo päivä oli inhottavan lyhyt, mutta seuraavana päivänä minä nousin varhain ja lähdin heti aamupäivästä aamupalan syötyäni.

Olihan sinne matkaa kotoa, mutta olen nopea juoksemaan, siitä voitte olla varmoja. Näin matkalla paljon ihmisiä kulkemassa suuntaan ja toiseen, eikä silloin vielä näkynyt merkkiäkään sirkuksesta, mutta ei mennyt aikaakaan, kun olin juossut - sanoinhan olevani nopea - eräälle aukiolle. Siellä oli paljon ihmisiä, en tuntenut heistä ketään, aivan vierasta porukkaa. Näin paljon erilaisia kojuja, mutta en sirkusteltasta merkkiäkään, outoa.

Mutta sitten kuulin tuttuja ääniä. Kaksi tyyppiä taisi vähän rähistä keskenään, tai ainakin toinen niistä, ehkä toinen laittoi vastaan? Käännyin ympäri, kuulin ääneni takaa päin, ja näin viistossa vähän kauempana kaksi tuttua henkilöä. Eikun mitä ihmettä? Valehteleeko silmäni? Nehän ovat ne kaksi italialaista, Feliciano ja Lovino, mutta... Vain yksi keho?

"Et anna sille kakaralla kahta ilmapalloa, vain yksi riittää!"

"Ääh, miksei? Hän kun pyysi kahta, veh..."

"Eihän sitten näitä riitä kaikille, idiootti! ... Ja mitä sinäkin siellä tuijotat, pätkä!"

Romano kääntyi puoleeni, tai siis ainakin hänen päänsä, ja sitten myös tuon toisen Italian. Heidän toisessa kädessä oli erilaisia värikkäitä ilmapalloja nipussa kiinni, ja katsoin niihin innokkaalla katseella, ja Feli tajusi heti, mitä tarkoitin.

"Ah, haluatko sinäkin, Peter? Ota tästä~"

"Jee, kiitos!" otin vastaan Italian ojentaman ilmapallon, kunnes huomasin, että hänen, tai siis heidän toinen kätensä rupesi nykimään hieman, ja huomasin Romanon ilmeen menevän hieman ärtyisäksi. M-mitä ihmettä...?

"Mutta nämähän maksaa, ei näitä noin vain voi antaa kakaroille...!"

"Noh, noh, veli hyvä, kyllä nyt yhden voi antaa, haluan että Peter käy siellä itse sirkuksen puolella, se ei ole kuules mitään ihan ilmaista puuhaa", Felicianon ääni oli normaalin innokas, mutta jostain syystä hän vilkaisi veljeensä hieman viekkaalla tavalla, mikä sai käden ojentumaan minua kohti, jotta sain ilmapallon. Otin sen vastaan, ja katsoin hieman epäilevästi heidän puoleen, mutta sitten Romanonkin ilme muuttui hieman, no, kiltimmäksi kuin yleensä.

"Niin tosiaan..."

"Eli saanko tämän pallon ilmaiseksi? Kiitoksia, se on hieno! Ja siinä on mahtavan öjylauttani lippukin, hehe!"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 08, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Axis Powers Hetalia: Pelkäätkö sirkuksia? (K-13)Where stories live. Discover now