Chapter 20

672 35 3
                                    

Niall POV

Bell was al naar boven gelopen. Vast naar de wc ofzo. Ik liep op mijn gemak naar de koelkast, nam wat eten en plofte neer in de zetel. Ik voelde me echt thuis hier, het is hier echt gezellig. En die grote poster in het midden van de muur van ons... Nou, het geeft gewoon een goed gevoel dat ze ons ophangen hier. 

Bell bleef wel erg lang boven. Ik besloot om misschien even te gaan kijken. Ik hoefde toch niet binnen te gaan zeker? 

Ik liep de trap traag op, ik was nogsteeds moe van vandaag. We hadden een nieuwe choreo moeten leren. Ik wou dat Bell met ons danste, dat zou cool zijn. Ik liep naar de Bell haar slaapkamer. Haar badkamer was net naast haar slaapkamer, maar had een deur in daar. Ik klopte op de deur, hij zwaaide open en ik zag niemand binnen.

'Hmmm...'

Ik liep terug uit haar kamer. 

'Bell?!'

Ik riep haar een beetje ongerust nu. Wacht eens... De deur van Maud haar slaapkamer stond op een kier. Zou ze daar misschien zijn? Ik opende de deur voorzichtig, wat ik daar zag zal ik nooit meer vergeten...

Louis POV

Ik stapte in mijn auto. Natuurlijk was ik mijn portefeuille binnen vergeten dus moest ik nog eens uitstappen. Toen ik voor de tweede keer in de auto zat, nam ik mijn mobiel. Hmm, nog geen smsje. Zou Maud me vergeten zijn? Ze was vast gewoon te druk bezig met haar nieuwe job.

Een maand geleden had een klein jongetje, iemand van college, haar ontdekt. Hij vond haar een 'natural beautyy'. Toen ze dat zei tegen me was ik natuurlijk stikjaloers, tot ik hoorde wie dat jongetje was. Dat jongetje zijn naam was dus Stefaan, hij studeerde fotografie in de universiteit. Hij had Maud zijn mobielnummer gegeven en gezegd dat ze hem zo snel mogelijk moest bellen als ze geïntresseerd was. Nu denk jij, geïnstresseerd in wat? Nou, die kleine had dus blijkbaar een opdracht van zijn stageplek, een redelijk bekend magazine. Ze zochten dus een mooi meisje van ongeveer 20, die een model kon zijn voor op de cover. Het mocht niemand bekend zijn. Dat jongetje had Maud gezien en direct aan zijn opdracht gedacht. Eigelijk was ik wel trots op mijn meisje...

Ik arriveerde aan mijn huis, waar ik dus woonde met mijn 4 beste vrienden, de lads. Ik denk dat ik binnenkort een appartement ga kopen, misschien wil Maud dan bij me wonen. Of deels? Ik wil gewoon elk moment van de dag bij haar zijn, is dat normaal?

Ik voelde mijn broekzak trillen. Ik haalde mijn mobiel eruit en legde hem tegen mijn oor. 

'Met Louis.' 

'What the hell dude!'

Ik schrok... Het was Bell. 

'Wat is er?'

Vroeg ik, steeds nerveuser wordend.

'Je zei dat je haar NIET ging kwetsen!'

Ze schreeuwde luid door de telefoon.

'Wat, wat is er mis Bellie?'

'Noem me geen Bellie, ik spreek niet meer tegen je.'

Met die woorden legde ze dicht...

Niall POV

Ik liep naar het bed. Maud lag daar, ze zag er... gebroken uit. Ze had honderd zakdoekjes rond haar. Haar mobiel lag in scherven tegen de muur. Wat is er gebeurd?

Bell merkte me op. Ze stond traag op, liep naar mij en trok me mee aan mijn arm naar de hal. Ze sloot de deur. Ik nam haar vast bij haar schouders.

'Wat is er gebeurd Bell?'

Zei ik met een vastbesloten stem.

Ik moest gewoon weten waarom Maud daar zo, levenloos lag. Alsof alles in haar niet meer wou leven. Ik wist dat dit niet goed was...

'Louis,...'

Wut?

'Hilary heeft een foto geplaatst op twitter, niet één, vele... Ze zoenden, hielden elkaar vast. Maud is zo, zo... '

Haar stem knakte. Ik nam haar in mijn armen. 

'Dit heeft ze nooit verdient Niall.'

Ze legde haar hoofd tegen mijn schouder.

'Niemand verdient dat Bell.'

Ze nam haar mobiel. 

'Uhm... Niall het is 17 uur.'

Ik knikte. Vandaag ging ik terug naar Ierland. Mijn tante lag in het ziekenhuis, waarschijnelijk ongeneesbaar ziek... Maar ik wou Maud en Bell zo niet achterlaten.

'Ga Niall. We'll be fine.'

Ze duwde me van haar weg. Ik gaf haar nog snel een kusje. Ze trok niet weg. Ze legde haar armen rond me en trok me in een langere zoen. Een traan liep van haar wang. Hij landde op de grond. Ik leunde achteruit en hield haar gezicht in mijn handen.

'Hou je sterk Love.'

Ze knikte. 

'Tot zo Niall.' 

Ik liet haar handen los en liep naar de trap. Ik keek nog snel achterom waar Bell me nog nakeek. 

Bell POV

Toen Niall weg was, nam ik direct mijn phone. Louis had wat uit te leggen hier. 

Hij nam na enkele seconden op.

'Met Louis.'

Zijn zachte stem klonk door de telefoon.

'What the hell dude!'

Schreeuwde ik. Het was even stil, hij had dat duidelijk niet verwacht.

'Wat is er?' Vroeg hij, hij klonk nerveus.

'Je zei dat je haar NIET ging kwetsen!'

Ik schreeuwde luider deze keer.

'Wat, wat is er mis Bellie?'

Zei hij lief. Shit gast, maak me nu niet kwaad.

'Noem me geen Bellie, ik spreek niet meer tegen je.'

Ik kon het niet meer uithouden. Ik legde dicht. Niemand kwetst Maud zonder er zo mee weg te komen. Fack gast... Weet hij niet meer hoe gevoelig Maud is? Hier zal ze nooit meer over komen.

My Direction |Ft. One Direction|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu