Previous Page of 155Next Page

Suge-o, Ramona!

spinner.gif

Capitolul 1. 

Acum câțiva ani, am pățit o chestie ciudată. Eram în liceu și eram foarte îndrăgostit de o fată. Bine, ea nu știa că eu exist în viața reală pentru că vorbeam mai mult pe mess. Adică eu îi recomandam filme și ea mă mai băga în seamă când se certa cu iubitul ei și prietenele ei nu erau disponibile și maică-sa era la cumpărături și câinele ei dormea.

Ideea este că s-a întâmplat la un moment dat să fim invitați la aceeași petrecere, ziua de naștere a unui prieten comun, la o cabană.
Știam că ăla e momentul meu și eram conștient că e atunci ori niciodată. Mi-am pregătit replicile de acasă, știam exact la ce oră o salut, la ce secundă o întreb ce face, în ce punct al serii o iau la dans, în ce moment o sărut, când o iau în brațe și mă vedeam deja urcând scările cu ea, în grabă, căutând o cameră liberă pentru a o face femeie o femeie cinstită.
Ok, toate bune și frumoase, am ajuns acolo, s-a făcut seara, am început să dansăm, să bem shot-uri de tequila, să ne pipăim și toate lucrurile mergeau bine, și devenea din ce îîn ce mai clar că urmează să o posed în acea seară.
Dar, după cum știm cu toții, norocul nu ține niciodată cu ăla care vrea să fută, așa că s-a întâmplat următorul lucru: eu am decis că trebuie să merg până la baie și în punctul ăsta s-a dus dracului totul. Am intrat și în clipa în care senzorii mei olfactivi au trimis spre creier informația conform căreia în acea toaletă mirosea ca și cum acum zece minute ar fi fost gazați evreii în lagăre și s-au căcat pe ei de la lipsa oxigenului, am vrut să ies cât mai repede. Dar când am vrut să ies, cineva a bătut în ușă. Nu știam ce să fac: dacă dacă ieșeam atunci, ar fi părut că eu m-am bălegat ca vaca și picam de prost. M-am uitat în WC și acolo pluteau nepăsători câțiva boți de căcat care se uitau la mine și îmi zâmbeau.
Am stat câteva minute în baie, iar când am văzut că nu mai bătea nimeni în ușă, am decis să ies și să mă duc să plâng sub duș. Dar când am ieșit din baie, la ușă, aștepta Ramona, petala mea de trandafir, adierea mea de primăvara și totodată femeia pe nu aș mai fi văzut-o niciodată goală dacă ar fi intrat în baie.
Așa că am luat-o de mână și am dat să plec de acolo cât mai repede și să nu o las să intre să vadă monstrul carea murea letargic în baie. 
Și cum mă îndreptam eu spre ea și ea spre baie, un prieten de-al meu a intrat în toaletă. După ce a suferit un mic atac cerebral, a început să urle:
-Băăă, veniți toți să vedeți cum s-a căcat Ciobanu!!!
Iar acum, după mulți ani, când am ajuns vedetă și filmez spectacole pentru PRO Tv, oamenii plătesc bilet la intrare ca să mă vadă și alte chestii din astea, cred că este momentul să-i transmit Ramonei că trebuia să mă fută în seara aia că acum s-ar fi lăudat cu acest lucru.

  Capitolul 2

.  Ca să înțelegi mai binee eveneimentele de aici, înainte să ți le povestesc, trebuie să te iau un pic cu mine pe cărarea amintirilor: Așadar, îmi aduc aminte de un moment de când eram în clasa a șaptea. Pe vreme aia îmi plăcea foarte mult de o fată. Nu aveam curajul să îi spun acest lucru și timp de mai multe luni am ținut acest secret doar pentru mine. Însă, la un moment dat, am decis să îi mărturisesc și ei ce simt pentru ea și să sper că și ea simte la fel. Am mers la ea la bancă și mi-am deschis sufletul în fața ei. Dar ea mi-a zis că nu îi place de mine pentru că sunt urât. Ca să fiu sincer, nici ea nu era tare frumoasă, dar era prima din clasă căreia i-au crescut țâțe. 

Lucrul acesta m-a durut foarte tare și atunci mi-am promis că am să fac tot posibilul să reușesc în viață, fapt care să mă ajute să am doar iubite dacă nu frumoase, măcar superbe.
După aia am plecat la facultăți în orașe diferite, iar acum ceva timp am văzut la ea pe facebook că s-a logodit. M-am uitat să îl văd pe norocosul băiat și am văzut ca e la fel de frumos ca o pungă de la Kaufland. Era mic, gras și roșu în obraji. Iar apoi m-am gândit la fetele cu care am avut eu contact în toți acești ani și am realizat că, plăcându-mi de fata aia atunci, nu conștientizam că puteam mai mult.
După zece ani, vreau să îi mulțumesc Ramonei că mi-a tăiat cu iataganul aripile unei iubiri infantile, ca să înțeleg că, în viață, mereu trebuie să îți dorești mai mult și să nu te mulțumești cu un lucru doar pentru că e la îndemână.
Acesta a fost un moment de sinceritate, dar probabil că ceea ce vreau să zic prin toate aceste cuvinte sensibile este asta: Suge-o, Ramona! O să faci copii urâți pe care nimeni n-o să vrea să-i fută. Nimeni. Niciodată. Decât din milă. Sau pe bani 

Previous Page of 155Next Page

Comments & Reviews (3846)

Login or Facebook Sign in with Twitter


library_icon_grey.png Add share_icon_grey.png Share

Who's Reading

Recommended