#21

59 2 6
                                    

zet onder dit verhaal de volgende liedjes op:

-goodbye miley cirus

-moments one direction

(CHARLOTTE POV.)

Ik laat me huilend op mijn knieen zakken en voel een enorme steek in mijn buik. Ik voel het haast niet door de pijn in mijn hart. Ik wil zayn niet kwijt! Ik wil dat hij mijn hand pakt en zegt dat het goed komt, dat hij mijn haar streelt en mijn tranen weg kust. Zijn prachtige glimlach die mij altijd zo gelukkig maakt en zijn sprankelend bruine ogen die mij glinsterend aankijken. Zijn warme adem in mijn nek als ik wakker word en zijn sterke armen om me heen. Ik kan niet zonder hem! Hij heeft mijn hart gestolen, en ik wil niet dat hij het terug geeft. Ik wil met hem verder! Ik houd van hem meer dan van mijn eigen leven. Ik zou mijn leven geven als ik hem daarmee kon redden omdat hij heel mijn hart is. Ik kan gewoon niet zonder hem! Ik pak mijn telefoon en ga naar mijn galerij. Ik open hem en kijk naar de foto's. Ik zie een foto van zayn en mij knuffelend op een bankje.

Flashback

"I love you!"  zegt zayn en kijkt me met een glimlach aan. "I love you to" zeg ik en druk mijn lippen op die van hem. Hij lacht en vouwt zijn handen rond mijn middel. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en we dansen rustig op de muziek die zachtjes aanstaat. De zon ging langzaam onder en het gaf een speciale gloed over de perfecte jongen voor mij. Ik word uit mijn gedachte gehaald door een foto geluid. Ik kijk zayn met een vragende blik aan. "Perfect place with the perfect girl! Have to chapture this" zegt hij en drukt zijn lippen op die van mij.

end flashback

Ik ga voorzichtig met mijn duim over mijn lippen. De tranen beginnen harder te stromen terwijl ik door scrol. Elke foto doet meer zeer en ik houd eht nietmeer. Ik kijk naar mijn hand waar de ring van zayn om heen zit. I love you for Always and ever stond erin gegrafeerd. Met trillende handen haal ik de ring van mijn vinger en plaats er een laatste kus op. im sorry... fluister ik en met dat leg ik de ring op tafel neer.

(ZAYN POV.)

Ik laat me tegen haar voordeur aanzakken en barst in tranen uit. Ik laat mijn gezicht op mijn knieen vallen en sla mijn armen eromheen. Ik heb het totaal verpest! Ik bezorg haar alleen maar pijn en verdriet. Ik houd van haar, ja dat is zo. Maar ik weet dat haar moet laten gaan. Ja ik zal haar missen. Niets zal meer hetzelfde zijn. Niets zal mij meer aan het lachen krijgen. en als het wel zo is, nooit zal iets meer zo goed zijn dan als zij bij mij is. Zij is een deel van mij en ik kan dus gewoon nietmeer zonder haar. Ik mis haar nu al terwijl ze nog nieteens 4 meter van me af is! Ik mis haar kleine handen die precies in die van mij passen, haar glimlach als ik weer eens een mislukte flirt actie doe. Ik mis haar. Ik wil dat zij degene is die mij sóchtends wakker maakt en in mijn armen ligt als ik wakker word. Maar ik moet haar laten gaan... Ze is klaar met mij en ik heb het verpest. Ik hoor van een van de huizen muziek komen. Let her go.... Dat is wat ik moet doen. Ik moet haar laten gaan. Ik zal haar geen pijn meer doen. Ik graai wat in mijn zakken en voel pen en papier. Ik pak het eruit en begin te schrijven...

(CHARLOTTE POV.)

Ik kijk naar de ring die op tafel ligt. Dit komt allemaal door een stomme ruzie tussen harry en zayn... We hebben zoveel meegemaakt samen! Onze relatie heeft zoveel doorstaan waarom moet dit stuk lopen op een kleine ruzie? Ik kijk nog een keer op de tekst van de ring I love you for Always and ever Ja dat is zo. Ik zal voor altijd van hem blijven houden en dat zal nooit stoppen. Ik kan niet zonder hem. Hoeveel ruzie's of problemen we ook nog krijgen ik zal altijd teveel van hem houden om hem te laten gaan. Ik stond op en veedgde mijn tranen weg. Ik deed de ring om mijn vinger en gaf er een kus op. Ik rende naar de voordeur en gooide hem open. Ik wou net naar buiten rennen als ik een briefje zag liggen.

Dear Charlotte,

I love you and i will Always do but its because of me that you got pain. I will not hurt you anny farter. I let you go. Pleas go on with your life and become happy with the perfect guy. You are beautiful and you will Always be. I will leave back to bradford. I love you and Always will.

Zayn.

De tranen springen in mijn ogen. Ik laat het briefje vallen en ren de straat op. Ik stop voor het huis van zayn niall en harry. Ik Pak mijn sleutel en gooi de deur open. Ik zie harry en niall verbaasd kijken als ze mij zien staan. "Jullie moeten me nu naar het vliegveld brengen!" zeg ik huilend. Niall pakt gelijk zijn sleutels en trekt mij mee naar zijn auto. Onderweg vertel ik het verhaal en hij luistert geschrokken. Als we bij het vliegveld zijn spring ik uit de auto en ren naar binnen. Ik zoek naar de gate richting bradford en ren er zo snel als ik kan heen. Ik zoek tussen de mensen massa en zie dan een bekend stel zwarte haren. "ZAYN!" roep ik zo hard als ik kan en ren naar hem toe. Hij kijkt verward om en kijkt verbaasd als hij mij ziet. ik ren naar hem toe en vlieg in zijn armen. Hij lijkt even verbaasd maar slaat dan toch zijn armen om me heen. "Alsjeblieft zayn, ga niet weg!" snik ik in zijn shirt. "Why? I only give you problems and pain!" zegt hij en kijkt mij verward aan. "nee zayn dat doe je niet! Ik kan niet zonder je!" zeg ik en de tranen rollen over mijn wangen. "I dont under....." zayn word afgekapt door mijn lippen die ik op de zijne leg. Hij beantwoord zonder twijfel de kus en slaat zijn armen om me heen. Dat was de beste kus van mijn hele leven. Ik weet zeker dat ik van hem houd en dat altijd zal blijven doen. Het was eht perfecte moment. De perfecte jongen die mij met alle liefde die hij voor mij voelt kust. at midnight....

EINDE

_________________________________________________________________________________

Hi guys! sorry voor het onverwachte einde van het verhaal maar ik vond het een prachtig moment om het boek mee af te sluiten! Ik heb erg veel plezier gehad in het maken en hoop dat jullie het net zo leuk vonden! Pleas reageer hoe jullie het boek vonden! Love you guys! XOXO

Midnight ~Zayn Malik dark fanfictie~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu