#13

40 1 1
                                    

(CHARLOTTE POV.)

Huilend kijk ik uit het raam van de taxi. Ik houd van hem maar hij heeft mijn vertrouwen in hem echt beschadigt. De taxi stopt. Ik wil dat zayn nu naast me zit en me gerust steld dat alles goed komt en dat hij me met zijn prachtig bruine ogen aankijkt. Ik kan niet verbergen dat ik nog van hem houd. Zielsveel zelfs! Hij is alles voor mij en ik kan niet zonder hem! Hij is een deel van mij en ik kan er niet tegen om ruzie met hem te hebben. Maar ik heb het uitgemaakt omdat hij mijn vertrouwen in hem heeft wegenomen en ik weet niet of dat nog hersteld kan worden. De vrouw stopt en ik betaal haar. Ik stap uit en loop het park binnen. Ik loop naar de bosjes en kruip erdoorheen. Hier ging ik vroeger altijd heen als ik verdrietig was. Ik ga langs het kleine beekje zitten en kijk naar de kleine golfjes die ontstaan door het stromende water. Het heldere water word verstoort door een druppel water die in het water valt. De ene na de andere traan valt het water in todat ze nonstop over mijn wangen lopen. Ik voel de pijn in me opbouwen en ik trek aan mijn haar terwijl ik al de pijn en verdriet eruit schreeuw. Ik laat mezelf in het hoge gras valen en ro mezelf op in een bolletje en huil zo stil verder. Ik kijk op als ik een hand op mijn schouder voel. Ik kijk op en kijk in de groene ogen van harry. Ik sla mijn armen om hem heen en begraaf mijn gezicht in zijn shirt. "Rustig maar.... probeer rustig adem te halen en vertel me dan alles oke?' zegt hij terwijl hij over mijn haar aait. Ik neem eens diep adem en vertel dan het hele verhaal. Harry luistert en ik zie woede opborelen in zijn ogen als ik het vertel. "Als ik zayn zie....." zegt hij en balt zijn handen tot vuisten terwijl zijn kaaklijn verstrakt. "N nee harry! A Alsjeb blieft niet!" snik ik. "Hij heeft jou pijn gedaan en ik zie jou als mijn kleine zusje! Ik laat mensen niet aan mijn familie komen!'' zegt harry en trekt mij in een knuffel. Ik barst weer in tranen uit. "ga je mee naar huis?' vraagt hij en ik knik als antwoord. Hij tilt mij op terwijl ik mijn gezicht in zijn schouder holte bij zijn nek verberg. Hij tilt me naar het huis. "I ik ga ev en naar mijn k kamer." zeg ik als harry me in de gang neerzet. "Is goed zeg maar als er iets is oke?" zegt harry en kijkt me doordringend aan. Ik knik en loop naar boven. Ik loop de badkamer op en zoek in alle kastjes todat ik gevonden heb wat ik zoek. Ik Zet het mesje ligt op mijn huid en trek een dun lijntje. Zodra het begint te bloeden besef ik pas wat ik aan het doen ben. Ik pak huilend een washandje en houd het op de snee. Ik ben gewoon zo aan het doordraaien dat ik mezelf ga snijden! Wat is er met me gebeurd? Ik hoor 2 paar voeten de trap op rennen en de deur van de badkamer vliegt open en ik zie zayn geschrokken naar het mesje naast me kijken en dan naar het washandje op mijn pols. Niet veel later komt harry ook in de deur opening staan om zayn weg te halen maar hij versteend als hij mij zo ziet zitten.

(ZAYN POV.)

Ik zie haar met een mesje met een beetje bloed eraan en een washandje  op haar pols. Nee ze zou toch niet... "Zayn kun je me even alleen laten met Charlotte?" zegt harry en kijkt mij aan. Ik knik moeilijk en loop de badkamer uit. Ik loop naar beneden en zie niall op de bank zitten. "wat bezielde jou man!" zegt hij als hij me ziet. "I dont know! Its just.... the alcohol took controll of my whole body and mind and i dont even remember that whole evening!" zeg ik en laat me naast hem op de bank vallen. "Wat je ook precies gedaan hebt ze is er kapot van!" zegt niall en drukt de tv uit. "I know and im feeling awfull that this is all my fault! If i havent drinkd that much i would almost raped here and then she wouldnt cut herself and..." "Wat?! Heeft ze zichzelf gesneden?!" zegt niall geschrokken. "Yes i think so we came in the badroom and she had a little bloody knife next to her and.." Ik word afgekapt door niall die naar boven rent. Ik heb het verkloot! k hbe het zwaar verkloot en krijg haar nooit meer terug!

(HARRY POV.)

Zodra zayn de badkamer uit is ga ik voor haar op mijn hurken zitten. "waarom Charlotte.. Waarom?" zeg ik terwijl ik het mesje voorzichtig in de prullenbak gooi. "I ik w weet het niet!" zegt ze verward. "Laat eens zien." zeg ik en haal voorzichtig het washandje van haar pols. Ik zie een lange dunne haal zitten van het mes die nog lichtelijk bloed. Ik leg het washandje terug op de snee en rommel wat in de kastjes. Als ik de jodium gevonden heb hurk ik weer neer voor Charlotte. "N nee harry h het is goed" zeg ze als ze de jodium ziet. "Ik wil gewoon niet dat het infecteerd oke?" zeg ik en kijk haar dwingend aan. Net als ik de jodium erop wil doen vliegt de deur open en staat niall daar bezorgd te kijken. "Waarom?" vraag niall terwijl hij Charlotte hulpeloos aankijkt. "I ik weet h het niet.."antwoord ze stil huilend. "Niall je kan zo met haar praten ga nou maar eerst rustig naar beneden" zeg ik en geef hem een dwingende blik. Hij geeft toe een loopt de badkamer uit. "Wat is de reden dat je jezelf hebt gesneden?" vraag ik als ik haar arm verbonden heb, "Al die pijn... Ik kon er niet meer tegen en ik werd gek.... Ik kan al die pijn niet aan harry..." zegt ze terwijl de tranen over haar wangen rollen. Ik til haar voorzichtig op mijn schoot en sus haar. "Het is goed meis... Het is nu even moeilijk maarje komt eroverheen geloof me!" zeg ik en aai haar rustig over haar hoofd. "het komt niet goed harry! Ik ben zayn kwijt en door mijn stomme gedrag wilt hij me vast nietmeer..." zegt ze. "Luister, dit is niet jou fout! Zayn had gewoon met zijn poten van jou af moeten blijven of hij nou dronken was of niet! Hij had zijn handen thuis moeten houden" zeg ik en trek haar omhoog als ik zelf opgestaan ben. "Beloof me alsjeblieft dat je jezelf nooit meer snijd?" zeg ik en kijk haar smekend aan. Als ze niet antwoord pak ik haar bij haar schouders. "Beloof het?" zeg ik terwijl ik haar een keer door elkaar schud.''Alsjeblieft Charlotte! Beloof het me!" zeg ik wanhopig. "Ik...ik denk het..." zegt ze zacht. "Zayn die is het niet waard oke?" zeg ik en kijk hoor doordringend aan. Ze knikt en valt huilend in mijn armen. Ik ga er alles aandoen om dat snijden uit haar hoofd te krijgen. Alles......

Midnight ~Zayn Malik dark fanfictie~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu