Capitolul 11 - Iubiri vechi - pt 2

7.7K 496 28
                                    

Cred ca am murit si am inviat in acelasi timp. Adica, pe bune, cum poti ramane insarcinata dupa o noapte de dragoste intensa...fara prote-CTIE!

La naiba. Stiam eu ca lipsea ceva, dar nu stiam ce anume. Si acum ca ma gandesc mai bine... era prezervativul, care a lipsit cu desavarsire!

Ma uit la Nate urat.

- A-i facut-o intentionat! De ce anume, ma rog? Ai vre-un motiv anume?

La ce etaj eram, inca o data?

Oricum nu conta, pentru ca fundul lui zbura oricum pana jos.

Un sir lung de injurii incoerente au inceput sa imi scape pe gura, asteptandu-l sa zica ceva orice, sa imi spuna ca nu a fost nimic planificat dinainte.

Adica ma gandeam la multe posibilatati si toate imi parea potrivite situatiei recente:

1. M-a lasat insarcinata pentru ca stia ca daca va gresi cu ceva, ORICE, nu ma voi putea intoarce la Daniel. Era copilul la mijloc.

2. Ii asiguram un mostenitor.

3. In felul asta se putea bucura si el, de panaramele lui, cat timp eu avem grija de bebele din burtica.

4. Stia ca in felul asta voi ramane pe veci alaturi de el, pentru ca nimeni nu imi lua bebele de langa mine.

Chiar daca am aflat in felul asta ca sunt insarcinata, totusi eram, in mod secret, entuziasmata de ideea de a fi mamica.

Contextul in care am ramas insarcinata, era iritant. Si faptul ca Nathan imi ascundea ceva.

Am asteptat sa il vad reactionand, stiam ca imi citeste gandurile si ca ma gandeam la tot felul de chestii, care mai de care, mai nasoala decat alta, dar nu zicea nimic.

Iar tacerea imi sunea totul...

Stiu ca am uitat de sfsturile Selinei.

Asa ca am facut singura chestia care mi s-a parut in acel moment o solutie perfecta: l-am judecat, inainte sa caut adevarul.

NU MA IUBEA. ERAM DOAR O UNEALTA, O FEMEIE CARE II DADEA MOSTENITORI, II TINEA DE CALD IN PAT - DACA SE PLICTISEA AVEA ORICUM ALTA - II ASIGURAM TITLUL DE REGE SI IN ULTIMUL RAND IL AJUTAM SA CONTROLEZ TOT CE VROIA EL...

Era atat de evident.

TOTUL...

Intr-o secunda am simtit cum forma mea adevarata iese la suprafata.

Am privit in ochii lui cu multa ura.

- NICIODATA, SI REPET NICIODATA NU VREAU SA ITI MAI VAD FATA! ESTI UN NENOROCIT! M-AI FOLOSIT CA PE O CARPA, NICI MACAR NU MI-AI ARATAT CONTRARIUL, SI STII BINE LA CE MA REFER. CAND M-AI AUZIT GANDIND LUCRURILE ALEA, NU M-AI OPRIT, SA IMI SPUI CA NU E ADEVARAT SI CA MA IUBESTI. DINPOTRIVA, AI TACUT IN SEMN DE RECUNOASTERE, NU? ASA CA SA NU INDRAZNESTI SA VII DUPA MINE. CAT DESPRE COPIL, NU AI SA IL VEZI NICIODATA. LA REVEDERE!

Dupa astea fiind spuse, mi-am luat zborul.

La propriu.

Am inceput sa zbor.

M-am uitat in jos, Nathaniel avea o privire rece, iar Seline striga dupa mine sa ma intorc si tragea de Nathaniel sa isi revina.

Un val de caldura m-a cuprins, si m-am uitat in fata.

Era un portal.

Cu siguranta ducea spre Pamant.

Asa ca  m-am indreptat spre portal cat mai repede, fara sa ma mai uit in spate. Se auzeau inca, strigatele disperate ale Selinei care ii spunea lui Nathaniel sa vina dupa mine.

Mireasa din Iad (vol. 1) INGERI SI DEMONIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum