Sa fie asta realitatea?

98 0 0
                                    

Era o zi normala, m-am trezit la ora la care ma trezeam de obicei, am mancat si m-am dus la  munca, aveam masina stricata si nu era prima data cand mergeam cu autobuzul, imi aduceam aminte de vremurile cand mergeam la scoala. Nu era nimic deosebit, era o zi frumoasa ca toate celelalte, m-am urcat in autobuz pregatit sa vad locurile pe care le vad in fiecare zi.

Cum am spus, totul era normal, ce e ciudat era ca erau putini oameni in autobuz pentru acea ora, ce-i drept nu era un lucru de suparat, dar parca era prea gol..deodata ziua cea frumoasa este stricata de o furtuna, ziua devine noapte, niciodata nu stau sa ma uit cine urca si cine coboara, dar in acea zi privirea imi zboara spre usa din fata.

Deodata observ ca urca cineva, dar aveam un sentiment ciudat nu mai simtisem asa ceva pana in acel moment, uitandu-ma la acela care urca observ ca avea tenesi la fel ca ai mei, m-am simtit bine stiind ca cineva are gusturi atat de bune. Ma uit mai sus vad aceiasi pantaloni, chiar si tricou..totul era ciudat, imi era frica sa ma uit la fata lui, deodata o fac (fara sa vreau, insa) observ ca semana perfect cu mine, iar cand ma observa fuge.

Eram in dubiu puteam sa fac doua lucruri: sa ma duc la munca sau sa fug dupa el, fara sa ezit am ales a doua varianta cand dau sa fug dupa el, autobuzul pleaca aiurea de pe loc, fara motiv de parca chiar din cauza asta a facut-o, acei putini oameni ramasi incep sa se spanzure in curele alea de sprijin..totul era ciudat, ma uit la sofer voiam sa ii spun sa opreasca odata, insa nu exista unul..

CiudatulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum