Capitolul 1. ANY

37 0 0
                                    

Ianuarie 2012. Coborâsem din autobuzul cu care veneam de la Spitalul Județean. Din fericire, mama era mai bine, dar în loc să fiu mulțumit, mă gândeam că e a doua seară când nimeni nu mă aștepta acasă și, prin urmare, doream să evadez! Eram ultimul fraier rămas virgin la 24 de ani, așa că am scos din buzunar vechiul telefon cu browser WAP și am încercat să accesez un forum pe care începusem să-l urmăresc de acasă de vreo 6 luni. Găsesc topicul cu Any, încerc să-i rețin numărul, după care o sun. Îmi răspunde la întrebări și-mi zice că mă poate primi în 30 de minute, cât să-și facă un duș și să schimbe așternuturile. Aveam o jumătate de oră să mă răzgândesc, dar n-am făcut-o, așa că m-am urcat într-un taxi cerând să fiu lăsat la adresa indicată de Any. O sun, spunându-i că am ajuns și-mi dă numărul de la interfon. O potaie neagră stătea exact lângă ușa blocului, dar îmi zic că doar n-am să fac cale întoarsă din cauza unui câine. Observ că ușa blocului nici nu era închisă, așa că fentez repede patrupedul ce era cufundat în vise.

Ajung la ușă și-mi deschide Any, o blondă cu sânii mari, îmbrăcată într-o rochie transparentă prin care-i zăream sfărcurile și chiar și chiloțeii roșii. Avea și ea un cățel bucuros de vizita mea, dar voluptoasa blondă cu genă de unguroaică îl ceartă și-l închide într-o cameră. Any mă invită-n dormitorul ei, acolo unde rula un film porno. Pe fundalul gemetelor ce ieșeau din boxele calculatorului, îmi spune despre ea că are 32 ani, că-i divorțată și c-un copil de crescut lăsat la bunici, în Brașov. Apoi îi zic și eu de problema mea... Pentru 200 de lei, urma să mă scape de ea, prin două finalizări, urmând să-mi facă de toate... Masaj, sex oral, sex normal, toate protejate.

Masajul a fost mișto. M-a dat cu ulei pe spate și apoi i-am simțit sânii frecându-se de mine. Abia așteptam să mă întorc cu fața să-i văd și să-i gust sfârcurile. Am făcut-o și apoi a coborât cu țâțele pe sexul meu. S-a frecat bine de el, apoi mi-a luat-o-n mână, masturbându-mă cu viteză. Am terminat pe sânii ei. O imagine suprinzătoare, dar ce așteptam mai tare abia urma să vină!

A doua repriză a început descoperind cum e să mi se facă oral. Chiar și prin prezervativ, senzația era unică și cu totul nouă. Mă sugea adănc, jucăndu-se-n același timp cu mâna pe biluțele mele. Era excitată, așa că, fără să spună ceva, și-a abandonat chiloții și a venit deasupra mea. Așteptarea luase sfârșit. Primul vagin din viața mea! Mă călărea bine, priveliștea era superbă, dar nu simțeam cine știe ce, așa că i-am cerut să se mute pe spate, cu picioarele desfăcute, dar parcă mai rău nu simțeam nimic din ce făceam. Probabil era prea largă, citisem despre asta și nu puteam să termin așa... Am pus-o capră și tot de-abia simțeam c-aș fi cu sexul în ceva. Eram dezamăgit! Noroc cu șifonierul ei cu ușile acoperite de oglinzi. M-am văzut acolo futând o femeie adevărată, ce-și cufundase capul între perne și trăgea cu unghiile de pat, gemând ușor.


kentlove.wordpress.com

Kent LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum