Previous Page of 5Next Page

kisah benar

spinner.gif

I ni adalah sorang pelajar tingkatan lima, I tinggal di sebuah negeri di Johor. I ada ini pengalaman yang I tidak boleh lupa bila-bila masa pun walaupun baru brelaku tahun ni. I ada satu kawan I yang sangat rapat dgn I. Kawan I tu adelah sorang ewek yang sngat cun…………….nama dia pun ……………….adelah, saya guna shortcut â€" JJS. JJS mempunyai dua buah tetek yang besar dan cicapnya nampak sgt kemas walaupun dinampak dari luar. Walaupun JJS adalah awek kawan saya tapi dia suka cakap banyak dengan I, mula-mula dia berlagak macam budak pompuan baik tapi bila kali pertama saya sedar bahawa kawan I berjaya meraba kedua-dua putting teteknya, saya pun naiklah niat mau liht kedua-dua buah teteknya…………..

Sekali kami berdua bersembang kat rumah saya …….hari tu kami semua ponteng sekolah- saya, kawan saya , JJS dan kawan JJS(pompuan), nama nick dia ialah KT. Ibubapa saya dah pergi Ipoh sebab mereka hendak pergi ke romah saudara saya kerana saudara saya nak kahwin.jadi clearlah rumah kawan I saya selama 5 hari. Kami semua lepak aje kat rumah kawan I tu…………so semasa kami sedang bersembang, tiba-tiba JJs sudah leak kat saya yang boy dia sudah raba dia.

Dia melupakan sifat kemaluannya dan cerita kat saya tentang bagaimana perasaan dia semasa boy dia buat macam tu…………batang I dah stim aje semasa dia cakap dia rasa tak puas boy dia ramas tetek dia tu, tapi dia tak benarkan saya mendekatinya. Dia dah tau I ni dah stim sebab tengok seluar jeans I yg menonjol kat depan. I hanya boleh pergi kat tandas dan goncang batang I puas-puas.

Hari kedua saya beranikan diri saya dan bercerita kepada dia tentang cerita blue yang penah saya tengok dan timbul perasaan utk melihat gamber blue timbul di fikiran JJS dan dia terus minta saya bawa cd blue tanpa melengahkan masa…………..saya pun tunjuk dia gamber blue yang saya ada bawa. Kami sama-sama duduk dan tengok gambar blue yang saya ade bawa tu lah.mula-mula kita tengok cambar lesbian………………I dapat lihat tetek JJS tiba-tiba menonjol ke hadapan tanpa disedarinya dan apabila saya melihat kejadian ini batang aku terus aje stim tak kira masa.

Akhirnaya keingin saya hampir berjaya tetapi apabila saya ingin menciumnya tiba-tiba kawan JJS yang saya boleh panggil KT masuk ke dalam bilik tu dan rosaklah segala masterplan saya tu tapi saya tak putus asa. Saya terus ajak dia tengok blue cd esok, tapi JJS cakap esok dia kena pergi Ipoh so I terus ajak KT tengok cd blue dan dia terus aje kata OK .

Kami berjumpa balik di rumah kawan saya pada hari keesokannya. KT dan saya tengok blue cd tu sama-sama.Tiba-tiba KT cakap nak pergi ke tandas kejap. Keinginan saya melihat segitiga emas KT mendorong saya untuk pergi mengintipnya dari celahan tandas.Saya melihat KT terus membuka pantesenya dan dia dia terus bermain-main dengan cicapnya tu denagn bunyi ah….ah….ahhhhhhhhhhhhhh.Tiba-tiba KT keluar dari tandasnya dan dia sudah melihat saya mengintipnya dari luar tu…………….

Dia terus memarahi saya dan dia cakap dia nak balik rumah……………tapi saya berjaya menghalangnya………………dia duduk kat sofa kejap. Nanti saya cakap kat dia saya nak tunjuk batang I kepada dia sebab saya sudah tengok pantat dia.. mula-mula dia kata tak nak nanti selepas beberapa minit dia cakap baiklah.

Saya pun terus membuka seluar saya dan tunjuk dia batang saya yg sudah tegang . dia datang dekat saya dan perhatikan batang saya baik-baik. Tiba-tiba KT buka baju nya dan menunjuk teteknya tu yang sudah keras. Dia cakap kepada saya dia nak sentuh batang saya sedangkan saya sudah tengok teteknya tu. So saya pun kata ok.

Tanpa melengahkan masa, dia terus memegang batang saya dan meramas batang saya. Saya berasa batang saya nak hampir tercabut apabila dia menyentuh batang saya dan tiba-tiba saya nampak KT macam dah klimax………………dia tiba-tiba memeluk saya kuat-kuat. Saya pun respon dengan french kiss dia puas-puas.

Previous Page of 5Next Page

Comments & Reviews (1)

Login or Facebook Sign in with Twitter


library_icon_grey.png Add share_icon_grey.png Share

Who's Reading

Recommended