~7~:Tempted by a sexy bitch!

326 53 42
                                    

HELLoooo beautiful people!!! iata si un next ca vai de el, sorry ca mi-a luat atat de mult timp sa-l postez, dar am fost busy plus si inspiratie nu prea! enjoy it!!! 

"Temptation is the feeling we get when encountered by an opportunity to do what we innately know we shouldn't.”

Desire’s pov

Nu pot sa cred ca mi-a facut una ca asta, nemernicul, 3 ani m-a facut sa cred intr-o minciuna, cum a putut sa-mi faca una ca asta, cica el nu era gata de o relatie serioasa, cretinul si lasul de el. Sunt atat de furioasa, agitata, ii ignor pe toti, absolut pe toti, nu vreau sa vad pe nimeni, vreau la naiba sa dispar, sa uit de tot ce mi s-a intamplat, de toate prin cate am avut de trecut. Il urasc, nu pot sa cred ca a putut fi atat de imbecil, m-a parasit de parca nu as fi insemnat nimic pentru el.

Doamne cat mai trebuie sa sufar, cat trebuie oare sa ma mai raneasca. Nu vreau sa mai aud de el, nu vreau sa-l vad, destul, imi voi trai viata bine si fara el cum am facut-o si pana acum. De parca aia o poti numi viata, a fost cosmar fara el, recunoaste Desire, el este sensul vietii tale...

-Shhh... destul, sa nu mai aud nimic, voi trai bine, ba foarte bine si fara el, voi arata ca nu-mi mai pasa de nimic in special de el, ma certam cu propria mea constiinta, incercam sa-mi demonstrez insami ca viata mea nu se roteste in jurul lui Eric, de parca ar fi Pamantul in jurul axei sale. Recunoaste, el este axa ta draga... sa nu mai aud un cuvant.

Am inchis ochii pret de cateva secunde sa ma calmez, sa-mi calmez nervii in care ferbeam din clipa cand mi-a spus totul, incercam sa-i ignor pe ai mei, ca nu de alta dar voi face o criza de isterie si de nervi si voi incepe sa ma transform din printesa inocenta in una dementa si nu cred ca mama si tata vor fi fericiti sa vada o Desire in varinta mai noua.

Mi-am luat geanta si am iesit din camera mea, cat se poate de calma, cel putin in fata lor sa joc teatru cat mai veridic, ca de obicei.

-Hey printesa dejunul e gata, aseaza-te sa mananci, imi zise mama zimbitoare. I-am intors un zimbet fortat asezandu-ma in dreapta tatalui meu care sorbea cu gust din cafeaua cu o aroma imbatatoare tinand in mana cealalta ziarul de dimineata.

-‘Neata tata, il salutasem timid facandu-l sa-si ia putin ochii din ziar tintindu-i spre mine.

Era fericit de fiecare data cand ma privea, se mandrea cu mine, eram fiica lui, eram model, eram ceea ce el si-a dorit, insa nu puteam sa ma impac cu acest gand eu insami.

Eram satula pana in gat sa ma comport normal, eram alta demult, numai eram fetita lui care se bucura de cadourile lor, numai eram o fetita cu zambetul pana la urechi, numai doresc sa fiu sub aripa lor, voiam sa am viata mea, fara control, fara perfectiunea pe care mi-o cer ei, voiam sa fiu eu, sa fac ceea ce-mi doresc, sa am dreptul sa gresesc si eu, nu doar sa fac ceea ce mi se spune. Incercasem sa fiu perfecta asa cum isi doreau ei, faceam asta doar ca sa nu-i supar sau sa-i dezamagesc, desi demult i-am dezamagit, din moment cand am inceput sa-i mint.

-Desire, printesa, mai esti cu noi la masa, pari absenta !

-Poate te simti rau, tata spune-ne !!! atat mama cat si tata aveau privirea plina de ingrijorare. Eu ma pierdusem in gandurile proprii fara sa-mi dau seama de prezenta lor.

-Aaa... nu nu, sunt ok mama, tata nu va faceti griji, doar stau cu gandul la examenele finale, am o groaza de studiat si sincer am emotii !

-Desire, fetita mamei, stai calma, mama niciodata nu te-a certat daca ai luat o nota mai joasa, desi taica-tu..., zise ea privindu-l suparacioasa.

-Ella, vreau doar ca fiica noastra sa invete bine sa aiba la urma un job decent, tot ce-mi doresc pentru fiica noastra este sa fie fericita si sa aiba tot ce este mai bun.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Dec 31, 2012 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

I hate to love you[sequel for Me&U]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum