Previous Page of 3Next Page

Mak jah

spinner.gif

<p data-p-id="6642bd8af9e00da465e6ed80367d23d2">Saya senang dikenali sbgai Malik. sy anak yatim, bapa dah meninggal mase sy fom2. adik bradik 5 dan sy la bongsu. abang ade 2 orang dan juge akak 2 orang. yg sulung da kawin. akak sy yg num4 itu still blaja lg di UiTM. manakala abg num2 dan akak num3 kerja. ibu sy ade sebuah kedai pakaian, kerja dia hanye menjahit baju. kiranye maju la juge lagi2 kalau ade tempahan. sy nie baru shaja 15 nak masuk 16 tak lame lagi. Baru shaja tamat PMR. sy ni duduk d bandar tp yelaw tau la kan duduk kat kawasan kampung je. majoriti melayu ramai. tp skunk nie orang indon pn dah same bnyk. ade yg dah lame menetap dan ade juge yg sementara. Tp dorang sume xde la wat hal sgt. indon dah gaul dgn melayu, okeh la. ade tuh da fasih dlm bahasa melayu. sementara tggu keputusan, sy kerja la dkat warung dlm pasar. Dkat2 kawasan kampung nie jew. xpe la asal kan dpt gaji yg halal. daripada duduk rumah bosan. walaupun di rumah mempunyai sebuah komputer milik akak sy, dan juge line internet. so kira nye sy nie tahu la sikit banyak pasal komputer. daripada duduk tambah kan bil api, lebih baik sy kerja. Sambung balik cerita di tempat kerja sy. warung nie ade la sorang pakcik misdi,name panggilan die la. die da lame menetap di malaysia nie. die la orang amanah bg uruskan warung itu. taukeh warung tuh melayu die jarang ade. dkat warung tu ade la dalam 3 orang makcik. dorang urus kan dapur dan air sy hanye lah lap meja, angkat pinggan dan hantar air. mak Jahnha, mak Zainap dan mak Temah. mak jah tu umur dlm 45 begitu la, mak Zainap pule dlm 46 dan makTemah umur dlm 50 rasenye. da gelaran makcik, dau brumur la dowang tuh. tp badan sume nye gempal gempal sedap la juge. tetek pn buleh tahan. tp yang paling sy geram makcik Jahnha atau mak jah(nama panggilan), die indon dlm 5 tahun duduk di malaysia dan 3 tahun kerja di warung tuh. mak jah nie peramah, die suke bergurau senda. badan die gempal gemapl gemok, itam itam coklat lew, wane orang indon, tetek die yg buat sy geram, antara tiga makcik, die paling menonjol. agak2 dlm 34D. dan juge bulu tangan die agak lebat, setau sy la kalu bulu tagan lebat nie nafsu tinggi, entah betul tah tidak. die nie janda. suami da lame takde, meniggal. datang ke malaysia carik duit untuk keluarga. sy dah anggap dorang itu semua mcm keluarga sy sendiri. sy nie nakal la juge orang nye, tipu la kalau sy tak penah tgk ctew blue. Lagi la bler ade internet kat rumah sy tuh. siap download dan masuk kan dkat encet lg ctew blue. kalau tak thn tgk dan lancap. kalau dah gersang mmg lancap la jd penyelesaian masalah. kadang2 dkat tandas warung pn jadi. tapi dah 15 tahun nie so nakal tuh agak kurang la. di pndek kan cerita, ade la suatu hari tuh hujan lebat. hari tuh ade sy,mak jah, pakcik misdi. orang pn kurang la kan hujan lebat. hari tuh agak relex la bg sy. bler da xde kje sy duduk la tepi kat dapur tgk mak jah tgh mengemas. time tuh mmg konek dah stim, tau la kan sejuk2 nie lps tuh mata tgk mak jah yang sy geram tuh. tp buat slumber shaja. jam da pkol 3, hujan pn da renyai. mase tuh tggal la sy dan mak jah, pakcik misdi da pulang ade hal katenye, jadi lepas kemas kemas mak jah mntak tolong angkat barang nk hantar ke rumah nye, nasib baik lah rumah tak jauh sgt. time pulang tuh kite orang boleh bergurau gurau dan ketawa. sampai shaja, rumah kampung, 2 tinggkat dbwah tuh orang cina, die sewa kan tingkat atas tuk mak jah nie. xde la besar mane rumah, kecik shaja. rumah kampung. apabila hantar jew barang, mesti la masuk kan, tak kan la nk tggal kan kat luar. sy pn mntak la nk ke toilet jap, mmg tak tahan nk terkencing minum teh ais punye pasal td, sejuk sejuk tuh. selesai sudah hajat, hujan kembali lebat. sy mmg mase tuh nk pulang tp mak jah kate tggu la sekejap, hujan kan kene sambar petir, demam. sy pn duduk la semula. sambil tuh membelek encet. ttbe sy rase gersang, kejahatan mula melanda di kepala. sy pkir ade peluang sy nk buat sex dgn mak jah, kene pula makjah nie mesra. tp itu hanya lah dikepala, sy nie penakut jugak la kalau bab2 cmtuh yelaw tak penah buat n tak kan la nk apa2 kan mak jah tuh kan die igt sy nie nk rogol die pule. so, diam2 je la. mak jah dkat dalam bilik nya dan sy druang tamu. akhir sekali sy amk keputusan nk melancap. sy pergi la ke tandas, pasang penyumbat telinga,bukak blue untuk dengar bunyi je,bayang kan mak jah. time2 syok melancap tuh belum sempat pancut ttbe pintu dbuka luas! sy pada mula nye tak pasan yelaw mata pejam, tak dengar bunyi hanya bunyi mengghairah

Previous Page of 3Next Page

Comments & Reviews

Login or Facebook Sign in with Twitter
library_icon_grey.png Add share_icon_grey.png Share

Who's Reading

Recommended