KISKANÇLIK.

20.7K 617 222
                                    

multimedya - emir sert - 

OĞUZUN ANKATIMINDAN :

Oha lan şimdi o da beni seviyo bende onu Allahım çok mutluyum ya en sonunda azrayı bırakrım ve kocaman sarıldım

- sen artık benimsin azra sadece benim.

azra- sende artık benimsin oğuz sadece benim.

-azra sen benim en sevdiğimsin nefesimsin azra sen benim karanlıkta doğan güneşimsin.

azra- oğuz sen benim sensiz geçen 2 yılımsın oğuz sen benim kalbimsin oğuz sen babamdan sonra tek aşık olduğumsun.

bunları azradan duymak o kadar mutlu ediyo ki beni nasıl anlatsam ya 2 yıldır hayalini kurudğum olay oldu azra artık benim sadece ama sadece beni karanlığıma doğan güneşim bizi kimse ayıramiycak hemde hiç kimse. ben böyle düşünürken zil çaldı azra benden ayrılıp hemen kapıya baktı.

AZRANIN ANLATIMINDAN : 

selenay hanım geldi en sonunda 

- oooo selenay sen evin yolunu bilirmiydin.

selenay- sorma azra ya emir bırakmadı yok bişeyler içelim falan dedi bi de hazır araba varken bavulumu da aldık evden işte öyle ee sen ne yaptın. 

dedi içeri doğru yürüyerek. bende peşinden gittim oğuzu görünce şaşırdı ve dedi ki :

selenay- ne oluyor azracığım burda.

- selenay biliyomusun biz emirle çıkıyoruz.

emir- canım beraber söyleseydik kızın kalbine inşcek. dedi gülerek 

selenay hala mal mal bakıyordu.

selenay- yok artık lan daha kaç saat oldu ki tanışalı hatta siz okulda hiç konuşmadınız ki ne ara sevgili oldunuz ya benim kafam almıyorki of zaten küçücük beynim var onuda siz aldınız azra ya.

- ben sana sonra anlatırım canım şimdi olmaz çok uzun 2 yıl önceye dönücem çünki. 

selenay- çüşşşşşş 

- hoşt lan 

oğuz- neyse ben gidiyorum telefon numaranı ver kaydediyim konuşuruz öyle.

- tamam o zaman 0543******* .

oğuz- tamam o zaman ben sana mesaj atarım.

dedi ve gitti oha lan sarılmadı öpmeden öylece gitti yok artık oha odunada bak sen ya mal. 

selenay- ee hadi anlat 

- tamam ama bak sözümü kesme 

selenay- tamam lan hadi 

                                                    *********** 1 saat sonra **********

selenay- yani azra o kadar şey olmuş ve benim yeni mi haberim oluyo .

- kanka nabam ama eve yeni geldin.

selenay- mal ondan mı bahsediyom hoşlanma olayından bahsediyorum ben.

- ya zaten öylesineydi şimdide çıkıyoruz olay bu ç

selenay - of azra of neyse lan ben çok acıktım pizza söyleyek mi.

- olurrrrrr dedim bağırarak 

sonra o pizzayı söyledi bende onun odasına giderek eşyalarını yerleştirmeye başladım sonra selenayda geldi beraber yaptık. sonrada pizzalar geldi yedik .

- selenay benim çok uykum geldi yatak artık .

selenay- bencede kanka yatak artık evi toparladık ve yatmaya gittik. 

telefonumu elime aldım ve bi tane mesaj vardı.kağonnnn : "  bu gün olanlar için özür dilerim. =( =( "
ben : "  önemli değil canım sen üzme kendini :D :D :D :* :* "
kağoonnnn : "  tamam o zaman canım anlayışın için teşekkürler :D :D :D :* :* "  ben : "  tamam canım ben yatıyorum iyi geceler :D :* "  kağonnnn : " iyi geceler canım :* :* :D "  artık rahatça uyuya bilirim. ************************************************************************************************************ sabah kalktım ve hemen tuvalete gittim işimi hallettim elimi yüzümü yıkadım ve dolabımdan okul formalarımı çıkarttım etek ve üzerine beyaz bir lakos giydim kısa çoraplarımıda giydim altına iste nike pembe koşularımı giydim çantamı hazırladım ve saçlarımı düzleştirdim. kahvaltı hazırladım saat daha 07.04 dü koşa koşa selenayı kaldırmaya gittim fakat çok şaşırdığım bir tabloyla karşılaştım. selenay hazırdı ve heryer topluydu. kıyamet alameti- selenay kıyamet mi yaklaşıyo lan .selenay- lan ayda yılda bi toplu olam dedim nabam - tamam lan kızma hadi gel kahvaltı hazırladım. dedim ve beraber kahvaltı yaptık ben kahvaltıyı hazırladığım için selenay da toplamayı teklif etti bende kabul ettim sonra ben yukarı çoktıö yine aylaynır maskara ve lip balmımı sürdüm ve çantamı alıp aşağı imdim selenayda hazırdı anahtarı unutmadık ve evden çıktık. saat 07.48 olmuştu bile işte sonra okula gittik hava biaz rüzgarlıydı benim eteğimde baya kısa işte biaraz uçuşuyodu yıne herkes ben ve selenay a bakıyodu son kolumda bi el hissettim ve kenara çekildim. bilin bakaım bu kim doğru tahmin oğuz.oğuz- 1 bu gün çok güzelsin canım.- teşekkürler canım. oğuz- 2 bu eteğin hali ne!!!- canım etek işte.oğuz- ne eteği ya ortada etek mi var bide uçuşuyo benim sevgilime nasıl bakıyo piçler.- oğuz eteğim biraz kısa ama abartma lütfen. oğuz - valla ben bilmem bu gün başka bir etek alınıcak o kadar .- tamam be tamam bende değiştitceltim zaten.oğuz- afferin aşkım ya işte bu .- dimi dimi canım.oğuz- son olarak dün watsap da neden aktiftin kimle konuşıyodun.- evet aktiftim ve kağanla konuşuyordum mesaj atsaydın senlede konuşurdum.oğuz- lan ne kağanı amına koyıyım telefonunu ver bakam sen ne konuştunuz.- al bak ya . telefonu verdim eline oğuz- lan beni sinir etmeyin lan ne bu canım öpücük falan sikerim ebenizi ha. - ya ne olak oğuz - sus lan sus bide ne olcak diyo ya sen bei katıl mi etcen kimse benim hatunuma öpücük atamaz lan. -  oğuz yeter lan yeter  tamam anladık ya off sıktın ama .oğuz- sıktım öylemi tamam ya pardon sen devam et . dedi ve gitti resmen trip atıyo of ya ne yapcam ben şimdi.

SEN ARTIK BENİMSİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin